Un barbat american a nascut pentru a doua oara

Un transsexual american, născut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni bărbat, a născut marţi al doilea său copil, transmite ABC News, citat de AFP.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, care a dat naştere în vara anului 2008 unei fetiţe, Susan, a născut şi un băieţel, potrivit ABC News.

Thomas Beatie, care este legal bărbat, dar care şi-a păstrat organele feminine de reproducere după ce şi-a schimbat sexul, a făcut senzaţie anul trecut, când a rămas însărcinat pentru prima oară.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 8-14 decembrie

Implicat într-o relaţie homosexuală cu o femeie numită Nancy, Thomas Beatie, născut Tracy, şi-a schimbat legal sexul în 1998, printr-un tratatment hormonal. El s-a căsătorit apoi cu Nancy, în vârstă de 46 de ani.

Transsexualul a explicat că după prima sa naştere nu a mai reluat tratamentul cu hormoni masculini pentru a putea avea încă un copil. El a rămas însărcinat prin inseminare artificială.

Citeste si:  Companiile virtuale

ÃŽntr-un articol publicat în primăvară, el a anunÅ£at că este gravid din nou, ceea ce a generat o frenezie mediatică ÅŸi o polemică privind valorile tradiÅ£ionale, relatează ABC News pe site. „A ascunde un bărbat însărcinat este ca ÅŸi cum ai ascunde o gorilă de 400 de kilograme”, a declarat el, explicând decizia de a face publică informaÅ£ia.

Citeste si:  Premiile Nationale de Poezie "Mihai Eminescu"

Beatie s-a declarat surprins de cât de repede s-a răspândit informaÅ£ia despre „bărbatul însărcinat. „Am fost ÅŸocat că a făcut înconjurul lumii în 24 de ore. Adică era pe site-urile chineze, pe site-urile din România ÅŸi Rusia ÅŸi Brazilia”. a scris el.

El a devenit o ţintă a tabloidelor şi a primit numeroase ameninţări cu moartea, iar multe critici circulă în continuare pe internet.

Foto: Agerpres.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.