Un nou Blake in viata lui Amy

In viata lui Amy Winehouse a aparut un nou tip. Si-l cheama Blake. Nu, sotul ei nu a iesit din inchisoare. Asta ne comunica cei de la tabloidul „The Sun”.
Cantareata, care a fost distinsa in weekend cu cinci premii Grammy, a fost vazuta intr-un hotel central din Londra in compania fotografului Blake Wood. Care este foarte diferit de sotul ei, aflat in penitenciarul Pentonville, asteptand sa aiba loc procesul. Prin ce e diferit? In primul rand, nu consuma absolut deloc alcool si droguri si mai este si vegetarian. In al doilea rand, are o slujba. Uimitor, nu?

Citeste si:  Teluri de cariera

Se pare ca prietena Kelly Osbourne este cea responsabila pentru aducerea acestei influente pozitive in viata lui Amy. Cei doi au petrecut mult timp impreuna de cand ea a iesit de la dezintoxicare. Se pare ca el a sprijinit-o pentru reprezentatia ei de la Grammy. Reprezentatie care a avut loc in Londra si a fost transmisa prin satelit.

Amy Winehouse nu a putut fi prezenta la decernarea premiilor Grammy, a caror regina de necontestat a fost, pentru ca nu a primit viza de intrare pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Motivul: i s-au gasit droguri in sange.

Citeste si:  Vedetele noastre n-au bani de parfumuri

O sursa a dezvaluit ca fiica lui Ozzy Osbourne i-a cerut lui Balke 2 sa aiba grija de ea, sa o mentina pe calea cea dreapta. Ei stau in acelasi hotel si s-ar putea muta la resedinta Osbourne dupa ce Amy isi termina cura de dezintoxicare. Blake 2 i-a cunoscut si familia lui Winehouse si se pare ca toata lumea l-a placut.

Toata lumea stie ca Blake 1 este un tip destul de gelos si nu credem ca toata prietenia asta, oricat de sincera si dezinteresata ar parea, ii pica prea bine.

Citeste si:  Funny Bijoux - handmade boutique

Blake 2 chiar a insotit-o pe Amy la inchisoare, pentru a-si vizita sotul. Pe care deocamdata se pare ca nu l-a uitat. Ea i-a adus un omagiu acestuia si in timp ce canta a strecurat urmatoarele cuvinte: “I cry for you on the kitchen floor” sau “I’d rather be home with my Blake”.

Cantareata se declara in continuare hotarata sa mearga inainte cu programul de dexintoxicare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.