Un nou divort: Madonna si Guy

Din „The Sun”, aflam ca Madonna si Guy Ritchie duc vieti separate. Mariajul lor scartaie de ceva vreme, dupa cum au dezvaluit niste surse apropiate celor doi. Casa lor a fost impartita in doua, sotii evitandu-se reciproc.

Prietenii sunt socati, cei doi parand sa duca o viata de colegi de apartament. Nici ei nu cred ca va mai dura mult pana la divort.

Citeste si:  Elie Wiesel il critica pe Papa pentru reabilitarea episcopului negationist

In ianuarie, regizorul de film a mobilat o aripa a noii lor case din Londra pentru uzul personal in timp ce Madonna s-a instalat intr-o alta parte a casei. Convietuirea lor seamana cu una intre un frate si o sora.

Exista zvonuri conform carora in ultimele luni problemele lor s-au acutizat. Un prieten a declarat ca mariajul lor atarna de un fir si ca cei trei copii sunt singurul motiv pentru care au mai ramas impreuna. De asemenea, s-a mai afirmat ca Madonna a fost foarte dezamagita pentru lipsa de sprijin a lui Guy in cateva aparitii publice de maxima importanta. De exemplu, el nu a aparut la ceremonia de strangere de fonduri din New York pe care cantareata a organizat-o si care reprezenta un mare eveniment pentru ea. Nici la ceremonia de includere a numelui ei in Rock and Roll Hall of Fame de saptamana trecuta.

Citeste si:  Carnavalul de la Venetia vine si la Bucuresti

O publicatie a sustinut ieri ca Madonna intentioneaza sa se mute la New York cu cei trei copii, in timp ce Guy va ramane la Londra dupa posibila lor despartire.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.