Un nou dual-sim romanesc

Aproape toata lumea foloseste un telefon mobil. Unii folosesc chiar doua sau mai multe din dorinta de a utiliza doua cartele sau abonamente de la doi operatori diferiti de telefonie mobila. Astfel stand lucrurile, nu e de mirare ca mobilele dual-sim au un succes tot mai mare. Te ajuta sa vorbesti in doua retele prin acelasi terminal si astfel scapi de chinul de a avea in permanenta doua telefoane in geanta.

Dar telefoanele dual-sim ale producatorilor mari (Samsung) nu sunt tocmai ieftine. La persoanele care vorbesc in doua retele, dar nu isi permit un Samsung sau un Philips, s-au gandit cei de la compania brasoveana Visual Fan, cand au pus in vanzare noul telefon Alview M1 Fusion. Urmas al lui Alview F1 Tytan, noul telefon a adus si cateva surprize utilizatorilor de dual-sim.

Citeste si:  5 sfaturi pentru a-ti creste venitul

Pe langa capacitatea de a functiona in doua retele simultan, M1 Fusion are un ecran tactil, destul de mic ce-i drept (2 inch) care afiseaza tastatura virtuala QWERTY pentru momentul cand vrei sa scrii un mesaj sau o nota.

Revenind la caracteristica dual-sim, cele doua cartele introduse in telefon pot functiona simultan, fara a fi nevoie sa inchizi aparatul pentru a face trecerea de la o retea la alta, asa cum se intampla cu dua-sim-urile mai vechi. Cele doua retele in care vorbesti sunt numerotate si fiecare dintre ele are propriul buton de apelare. Trebuie doar sa tii minte care e reteaua 1, care e reteaua 2 si ce buton ii corespunde fiecareia. Cand primesti un apel, vei vedea pe ecran de la ce retea provine.

Citeste si:  Tabara de dezvoltare personala CONFIDENCE CAMP

In rest, Fusion vine cu dotarile pe care le intalnim la mai toate telefoanele moderne. Nu lipsesc nici camera de 1.3 MP, nici portul USB, nici conexiunea Bluetooth sau GPRS. Pentru cei care au nevoie de o memorie mai generoasa, telefonul are un slot de card MicroSD si vine cu tot cu cardul de 1 GB.

Citeste si:  Boogie la Premiile Academiei Europene de Film

Desi mititel si incomod cand vine momentul sa folosesti tastatura QWERTY, ecranul are 262 K de culori si o rezolutie buna care iti permite sa vezi pozele facute. Memoria interna nu e chiar slaba. Cei 128 MB depasesc multe telefoane.

Evident ca nu lipseste nici media player-ul care poate reda fisiere MP3, midi, AAC, AMR si nici radioul FM.

Pachetul Allview M1 Fusion se gaseste la Marketonline.ro si costa 399 de lei. Acest pachet include, pe langa telefon, incarcatorul, hands-free-ul, acumulatorul, cablul USB si cardul de 1 GB.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.