Un nou telefon romanesc: Allview G1 Magic

Ca sa ne convingem ca avem si noi producatorul nostru de telefoane mobile, Visual Fan, compania brasoveana care detine brand-ul Allview, a participat la cel mai mare targ IT&C al lumii, CeBIT, care se tine, anual, la Hanovra.

In cadrul targului, a fost prezentat nou telefon din familia Allview, numit de producatori G1 Magic. Asa cum ne-au obisnuit cei de la Visual fan, noul mobil este un dual-sim cu design simplu si intuitiv, cu doua taste de apelare, care iti permit sa folosesti in acelasi timp doua cartele SIM, foarte simplu si comod.

Citeste si:  Cartea despre Madonna - o bomba cu ceas

Allview G1 Magic

Telefonul este dotat cu o camera de 2 MP, conectivitate Bluetooth, USB si GPRS, slot pentru card microSD de pana la 1 GB, player video si audio.

Dar punctul forte al lui G1 Magic este altul. Pe langa ecranul principal de 2.4 inch si 262 K de culori, exista si unul secundar de doar 1.5 inch, care beneficiaza de tehnologia Magic Touch. Acest ecran se pliaza pe meniul accesat, dupa cum spune comunicatul de presa. Probabil este vorba de un touch screen versatil, in genul lui Interact Pad, pe care l-am intalnit la LG KF600.

Citeste si:  Vama Veche

Ce face acest ecran, mai exact? In functie de sectiunea meniului pe care ai accesat-o, ecranul secundar se transforma si apar exact tastele de care ai nevoie. Daca asculti muzica, pe el apar tastele play, pauza, stop si toate celelalte caracteristice player-ului audio. Daca faci poze, apar tastele caracteristice functiei foto, adica zoom, captura, si tot ce-ti mai trebuie.

Citeste si:  Dependenta de reality show-urile TV este incurabila si poate duce la sinucidere

Allview G1 Magic va fi disponibil in magazine incepand cu 20 martie, in magazine. Pe site-ul Allview, se gaseste deja, la pretul de 700 lei. Pachetul include, pe langa telefonul propriu-zis, doi acumulatori, un handsfree, un cablu USB si incarcatorul.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.