Un sfert din femei vor sa fie barbati

Please select a featured image for your post

Daca tot se apropie Ziua Femeii, sa sarbatorim cateva lucruri legate de femei. Printre care si dorinta noastra de a nu mai fi femei.

Poftim!?

Conform unui studiu citat de Daily Express, una din patru femei isi doreste in secret sa fie barbat. 15% au declarat ca uneori cand sufera de crampe sau dureri menstruale, isi doresc sa se fi nascut barbati. Inca 9% au spus ca din punctul lor de vedere este mai usor sa fii barbat pentru ca nu ai atatea de suferit.

Deci Daily Express a tras linie si a scos un titlu categoric: „Femeile sictirite de viata ar dori (cu ardoare) sa fie barbati”. Sa analizam deci pentru ca pana si eu cu non-talentul meu la calcule si procentaje (non-talent pentru ca totusi, sunt femeie) imi dau seama ca 15% si 9% inseamna 24%! Deci nu un sfert. 😀

Citeste si:  Factori personali in evaluarea succesului

In al doilea rand, sa ne uitam mai atent la acel procentaj de 9% din femei care au raspuns la sondaj (in total 2000 si ceva) si au zis ca barbatilor le este mai usor sa nu aiba de-a face cu cicluri si sarcini. Nu putem nega asta, orice am face. Dar de la a declara un fapt usor de inteles si pana la dorinta de a fi barbat este cale lunga. Nu este acelasi lucru! Prin urmare nu are nici un sens sa spui ca un sfert… pardon… 24% dintre femei vor sa fie barbati!

Citeste si:  Work & Travel (partea a II-a)

Dar cum bineinteles o statistica de factura „Una din patru femei” este ceva mai potenta decat „15% din femei”, o sa ignoram acel ceva numit „bun simt”.

Acelasi articol ne asigura ca totusi exista femei carora, soc si stupoare, le place ca sunt femei. Iar motivul invocat de 37% dintre ele si oferit de articol este: „pentru ca isi pot exprima emotiile”. Wow… si eu care credeam ca si barbatii sunt in stare sa-si exprime emotiile. Ridicola de mine.

Citeste si:  Dan Puric se pronunta impotriva kitschului, la Radio Romania de Ziua Indragostitilor

Dar de ce sa nu te bucuri ca esti femeie pentru ca INTELEGI mai bine emotiile? Pentru ca esti mai buna la comunicare? Nu, femeile sunt bucuroase ca atunci cand sunt suparate… sunt really fucking pissed off. Si capabile sa faca pe toata lumea sa stie asta.

As vrea si eu sa stiu totusi cati barbati isi doresc in secret sa fie femei. Mi se pare doar corect.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.