Unde mergem diseara? 23 octombrie

*** Ca in fiecare zi de marti, Lucky 13 (Str. Selari, nr. 9-11), locul in care ceaiul e bun, muzica e placuta si 13 e un numar norocos, te invita, alaturi de Demmer Teehaus, la Ziua de ceai Vienez. Daca iti place jazz-ul, blues-ul si rock-ul nu trebuie sa lipsesti. Rezervari: 021. 314.40.66

*** Tot pentru iubitorii de jazz, dar de data asta pentru cei care sunt si in stare sa-l cante, Big Mamou (Splaiul Independentei, nr. 2 B), ofera o seara de Open Mike. Ia-ti chitara si canta alaturi de Cyfer, incepand cu ora 21:00. Rezervare poti face la 0724.671.108

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 6-12 octombrie

*** Aminteste-ti de muzica anilor ’80-’90 la Staying Alive Party in club ONX (Splaiul Independentei, nr. 290, P16). Pune-ti un outfit disco, ia-ti prietenii si bucura-te de muzica buna si atmosfera retro.

*** Daca diseara vrei sa dansezi pe mese sau pur si simplu sa asculti rock bun, cel mai potrivit loc pentru tine este Revenge (Str. Selari, nr. 9-11). Rockoteca incepe la ora 21:00, iar intrarea e libera.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 martie

*** Fa-i o surpriza iubitului si du-l in Urban Café & Bar (Str. Armand Calinescu, nr. 2-4) sa vada meciul. Semintele si caterinca sunt din partea casei. Ca sa fie totul perfect prefa-te ca esti interesata de ce se intampla pe teren. Sa nu-si dea seama ca tu de fapt astepti repriza de stand-up comedy din pauza meciului.

Citeste si:  Delta Dunarii - destinatia boema la care ai visat

*** Maraton la Preoteasa, festivalul valorilor adevarate, de acum si de odinioara, iti ofera diseara concertul Ioan Gyuri Pascu si The Blue Workers. Fii la ora 20:00, la Casa de Cultura Preoteasa, in sala Club.

*** Teatru

Maria-Sa… Magarul! la Teatrul Nottara, Sala George Constantin, ora 18:00.

Cum va place ??? la Teatrul Odeon, ora 19:00

Neaparat Caragiale la Teatrul Luni de la Green Hours, ora 21:00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.