Unde mergem diseara? 8 octombrie

***Ca in fiecare luni, de la ora 21:00, in club Suburbia (str. Selari, nr. 19), incepe Brainlick cu Yazee: muzica experimentala, funk, jazz, hip-hop, trip-hop. Intrarea este libera.

***A inceput Animest , festival international de animatie ce isi propune incurajeze tinerii animatori si sa aduca in atentia publicului filmul animat de calitate. Pana pe 16 octombrie poti vedea si scurt si lungmetraje de animatie si spoturi publicitare ale animatorilor romani sau straini. Dar asta nu e tot. Te vei intalni, in cadrul unei retrospective, cu personajele copilariei: Mihaela, Miaunel si Balanel. Proiectiile vor avea loc in cinema Europa, Corso, Union si Elvira Popescu. Preturile biletelor sunt cele practicate de cinematografe.

Citeste si:  Cum sa-ti construiesti cariera in vreme de criza

***Daca iti place muzica veche nu lipsi diseara din Club A (str, Blanari, nr. 14), unde DJ Bogdan te asteapta cu Muzica veche pentru urechi tinere, incepand cu ora 21:00. Intrarea e libera, iar rezervare poti face la 021.313.55.92.

***Pasionatii de darts isi vor putea arata indemanarea in concursul din Opium Studio (str. Horei, nr. 5 bis), incepand la ora 21:00. Rezervari la 0722 559 952

Citeste si:  Socul viitorului: Doha

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.