Unde mergem in week-end? 5 octombrie

*** Vineri – Inaugurare Kristal Glam Club

In aceasta noapte englezul James Zabiela va face deschiderea cu o ploaie de scratch-uri, loopuri si efecte, iar sambata americanul Steve Porter mixeaza house.
Locatie: J.S. Bach nr 2, sector2, Bucuresti
Rezervari la numarul: 0721.99.39.88

*** Vineri – Iris, 30 de ani de cariera

Incepand cu ora 19:30, pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti veti avea parte d eun concert eveniment. Publicul va avea acces in zona incepand cu ora 15:00, prin intrarea din Drumul National 1. Biletele, puse in vanzare la 75 si 25 de lei, se vor gasi in prima parte a zilei in reteaua de magazine Diverta, la magazinele Muzica si on-line la www.bileteonline.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro. Incepand cu ora 12.00 vor mai fi deschise cateva case de bilete in zona aeroportului, chiar langa rond, in Baneasa.

Citeste si:  Avion, autocar sau masina personala?

*** Vineri – Petrecere de bun (re)venit in Twice

A inceput scoala, dar mai mult ca sigur ca baietii de la Simplu vor incendia atmosfera atat de tare incat vei uita de orice griji. Distractia incepe dupa ora 21.00, fetele intra gratis, iar domnii platesc bilet. Un pret mic pentru a dansa cu cele mai bune animatoare din oras. Rezervari la numerele de telefon: 021.313.55.92, 0752.659.617, 031.40.22.900, 031.40.22.800

*** Vineri – Trupa Deko

Trupa Deko va va amuza vineri cu un show de stand-up care i-a facut celebri, urmati sambata de Trupa Cealalta, aspiranta la celebritate. Duminica veti avea parte de piese de teatru puse in scena de o trupa de liceeni de la Colegiul Gheorghe Lazar. TNB, Intrarea Laptarie, rezervari la 312.97.38

Citeste si:  Alt fel de restaurante

*** Vineri – Laser Megazone

Astazi, la ora 17:00, se va deschide pe Bd. Iuliu Maniu (in spatele salii de Bingo, langa APACA) labirintul jocului de actiune. Invitat sa taie panglica este Johan Hemberg, un „guru” al jocului in Europa.

*** Sambata – Concert Muse

Trupa va concerta maine seara pe Stadionul National de Rugby, langa Arcul de Triumf. Publicul va avea acces incepand cu ora 18:00 iar warm-up-ul va fi asigurat de Rock DJ si Brett Anderson. Singurele bilete ce mai pot fi cumparate sunt cele la pretul de 45 de lei, pentru sectorul Gazonul B. Daca aveti noroc si sunteti in intarziere mai puteti gasi bilete in ziua concertului la punctul de vanzare amplasat la intrarea in stadion.

Citeste si:  TaraFashion va recomanda sa fiti perfecte

*** Sambata – Electronic la Session

Prima petrecere a sezonului, Sunrise, va fi inaugurata de Apparat si Ellen Allien. Pentru 30 de lei pana la 12 noaptea si 40 de lei dupa, veti avea parte de o distractie pe cinste. Rezervari la nr. de tel: 0729.292.541

*** Duminica – Carte si Arte

Muzica indiana clasica a bucurestenilor de la Sahaj va rasuna la Teatrul de Opereta „Ion Dacian”, de la ora 16.30, in cadrul festivalului „Carte si Arte”.

*** Retrospectiva Festivalului de Film Anonimul

Amatorii de film vor fi doua seri lipiti cu ochii de marele ecran din Cinema Studio si Union.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.