Unde muzica nu e…avem dans

Please select a featured image for your post

Andreea Balan nu mai e de mult o fetita care merge la intalnire, a devenit un soi de diva autohtona care se vrea chiar si internationala. Chiar daca vocea nu o ajuta intodeauna, ba chiar la capitolul cantat live sta destul de rau, o calitate totusi se pare ca si-a descoperit-o in ultima perioada, cu ajutorul unei populare emisiuni televizate, este aceea a dansului. Desigur, in aceasta directie o ajuta si tinuta fizica de invidiat si mai ales colaborarea unor profesinisti pe masura.

Citeste si:  Gala Wella 2008 - pasiune si culoare
Ceea ce face insa ca lucrurile sa devina comice, si uneori usor patetice, e faptul ca aceasta nou-creata imagine de dansatoare desavarsita e afisata peste tot, uitandu-se adesea de faptul ca Andreea are cu totul alte indeletniciri la baza. De pilda, chiar si ultimul videoclip e unul in care iti atrag atentia picioarele ridicate mai degraba decat linia melodica. Dar, de gustibus non disputandum – si iata-ne ajunsi in fata unei productii artistice destul de inovative pe piata romaneasca.

Citeste si:  Ce inseamna cand un sef iti ofera tratamentul tacerii
Ultimele stiri insa anunta faptul ca Andreea Balan isi deschide chiar si o scoala de dans. Pe cat de mare ea fost curiozitatea, pe atat de mare dezamagirea sa aflam insa ca scoala nu va avea decat numele divei, caci mare lucru ea nu va face acolo inafara de plata chiriei pentru spatiu. Desigur, poate va dansa din cand in cand, pentru deliciul publicului de adolescenti, dar nu va da, slava Domnului, lectii. Tot de acolo, isi va alege si viitorii dansatori, pentru nunti si botezuri, ca tot are un show special pentru asta.

Citeste si:  Cel ales, 4 premii la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood
Iata asadar ca in din nou, in lumea artistica a Romaniei, inca o data ni se dovedeste ca totul, sau aproape totul se poate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.