Unora le displace Sarah

In „Totul despre sex”, Carrie Bradshaw nu parea sa stea chiar minunat cu finantele. Insa, in viata reala, conform unui articol din „Daily Mirror”, lucrurile stau diferit. Astfel, Sarah Jessica Parker a strans cam 12,5 milioane de lire sterline de cand s-a incheiat filmarea serialului, mai mult decat cele trei colege ale ei la un loc, din contracte de publicitate. Ea a fost curtata de mari firme din 2004 incoace.

Citeste si:  Instalatorii si politistii, mai doriti ca parteneri de viata decat vedetele din showbizz - studiu

Insa, in timp ce advertiserii o solicita, un sondaj recent publicat de revista Maxim a desemnat-o cea fiind cea mai „ne-sexy femeie in viata”. Socata, ea a declarat: „Am silicoane, botox si buze groase? Nu. Ma incadrez in standardele celor catorva barbati care scriu la aceasta revista? Poate ca nu. Sunt cu adevarat cea mai neatractiva femeie din lume? Uau! Acest top m-a infuriat.” Actrita a marturisit ca si sotul ei, Matthew Broderick a fost socat, adaugand ca „Ce poti face? Nu poti sa le fii tuturor pe plac!”

Citeste si:  "Bestiar", volumul de Cortazar semnat cu numele real al scriitorului, în librării

Filmul „Sex and The City” va aparea pe marile ecrane in mai.

Printre brandurile care i-au turnat milioane in cont lui Sarah Jessica Parker, se numara Gap, Steve and Barry si Garnier. Kim Cattrall a promovat parfumurile Liz Claiborne, ceaiul Tetley, masinile Nissan, Kristin Davies a aparut in reclame la Maybelline si 7Up, iar Cynthia Nixon a colaborat cu cei de la 7Up.

Citeste si:  De ce poate fi respins un CV

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.