Urari de nastere amuzante

Zilele de nastere sunt un prilej de sarbatoare si de bucurie atat pentru sarbatoriti, cat si pentru cei dragi, familie, prieteni, etc, asa ca trebuie sa le acordam atentie si importanta, ba chiar o nuanta funny, amuzanta.

Urarile de nastere amuzante sunt o alegere potrivita pentru cei dragi, mai ales daca acestia au simtul umorului dezvoltat si stii cu siguranta ca nu se vor supara cu una cu doua.

Tu stii sa faci urari de nastere amuzante? Daca nu, ce zici daca te-ai lasa inspirata de cele propuse de noi?

Citeste si:  Cu cine ne vedem la Festivalul International de Literatura Bucuresti?

„Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi!! Dar am vorbit destul despre mine! La multi ani de ziua ta!”

„Iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul! La multi ani fericiti!”

„Arati diferit.. Ce-ai facut? Ai slabit? Ti-ai schimbat freza? Te-ai tuns? E ceva schimbat la tine.. Ahhh, cred ca stiu despre ce e vorba.. Ai mai imbatranit cu un an! La multi ani!!!”

Citeste si:  Tehnologia imbunatateste afacerea

„De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, superb, impresionant!! Oricum nu costa nimic sa te gandesti.. La multi ani!!”

„De ziua ta nu stiu cum sa ma mai exprim ca sa-mi potolesc euforia. Iti urez „La multi ani” si sa traiesti bine ca in Romania!!”

„Hai noroc si sanatate, sa ai parte de toate, fericire si iubire si un pic de bucurie!! La multi ani!!”

Citeste si:  Cadouri unicat de Paste! Ideile nu se termina niciodata!

Lista mesajelor haioase poate continua, insa este important ca fiecare mesaj trimis de tine catre o persoana draga, mai ales cu ocazia zilei de nastere , sa poarte o amprenta personala, o porecla, un alint pe care numai tu si persoana in cauza sa il stiti. In felul acesta, mesajul este unul personalizat, orginal si va ajunge cu siguranta la inima sarbatoritului sau sarbatoritei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.