Urari de nunta

Nunta..una dintre cele mai frumoase zile pentru un cuplu indragostit, care isi doreste sa isi uneasca destinele pe vecie, in fata tuturor celor dragi.
In aceasta zi nu numai cuplul are parte de emotii si surprize, ci si invitatii, care trebuie sa faca o urare draga tinerilor casatoriti, asa cum cere obiceiul.

Este destul de greu sa iti gasesti cuvintele in astfel de situatii, de aceea ne-am gandit noi in locul vostru si venim cu ceva ajutoare, care sa va ajute, sa va inspire sa faceti cele mai potrivite urari de nunta .

„Sa daruiesti totul, sa sacrifici totul pentru persoana iubita, asta inseamna iubire. Iar voi doi nu numai ca ati inteles acest lucru, dar ne-ati aratat si noua, celor dragi, ca iubirea nu are limite. Casa de piatra si ani fericiti!!”

Citeste si:  Milan Kundera a negat categoric ca si-ar fi denuntat un compatriot

„Nu o funie, nu un lant, nu un inel si nici un act nu v-a adus astazi aici, impreuna, in fata noastra, ci iubirea. Iubiti-va la fel de mult in continuare si visati la mai mult si la mai frumos de atat, pentru ca puteti..impreuna!Casa de piatra!”

„Sa iubesti, nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Sa iubesti si sa fii iubit e totul. Casa de piatra si multa fericire tinerilor insuratei!”

Citeste si:  Cum sa pacalesti foamea

„Ce aveti voi doi altii doar viseaza, asa ca luptati pentru aceasta iubire in fiecare zi si nu va lasati invinsi de trecerea timpului, de greutatile sau incercarile la care viata o sa va supuna! Casa de piatra!!”

„Pornim alaturi de voi pe noul drum al vietii voastre si promitem sa va fim mereu alaturi: atat la bucurie, cat si la necazuri! Cu drag..”

„Nu exista sentiment mai inaltator decat dragostea adevarata, pura.. Pretuiti aceasta dragoste in fiecare zi a existentei voastre si nu uitati ca fara dragoste, suntem doar niste trupuri goale..lipsite de viata! Casa de piatra!”
” Nu exista cuvinte in lume sa pot descrie fericirea pe care o simt privindu-va! Fie ca aceasta zi, acest nou drum sa fie pentru totdeauna si sa va fie insotit numai de soare si caldura! Casa de piatra!!”

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum faci sport

Nu este greu sa faci o urare de nunta , mai ales daca este vorba de o persoana foarte draga! Lasa sentimentele sa vorbeasca in locul tau si te asigur ca va iesi cea mai frumoasa si cea mai sincera urare de nunta facuta vreodata de cineva.
Doar incearca!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.