Va mai amintiti de Izabela?

Va mai amintiti ca, acum cativa ani, o tara intreaga statea cu ochii lipiti de televizoare urmarind destinul unor straini inchisi intr-o casa, in cadrul emisiunii „Big Brother”. Unii dintre ei isi castigasera tabere de sustinatori, iar printre cei mai populari se distingea Izabela Posta, alintata Iza, ridicata in slavi pentru naturaletea si spontaneitatea ei, care unora dintre noi li se parea ca frizeaza vulgarul.

Citeste si:  Zodia si cariera II - Rac-Leu-Fecioara

Nu stiu daca, dupa incheierea emisiunii, v-ati mai intrebat ce s-a intamplat cu ea. Sigur, a aparut intr-o revista pentru adulti si cam atat. Cei de la „Cancan” si-au amintit de ea si au aflat ca a devenit politista de frontiera.

Colegii vorbesc frumos despre ea, iar la petrecerile organizate de IJPF este cea care da tonul distractiei, in modul in care o facea si cand concura pentru marele premiu.

Citeste si:  Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu

Se pare ca ardeleanca si-a mai ajustat nivelul asteptarilor. Dupa ce a parasit casa Big Brother declarase ca isi va cauta de lucru in afara tarii si, in mod curios, ca va accepta doar oferte de la casele de moda. Cum acestea au intarziat sa apara, s-a vazut nevoita sa accepte uniforma de politista. Noi credem ca i se potriveste mai bine decat un podium.

Citeste si:  Muzeul Copilariei - Relatia cu lumea mare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.