Vedele si-au aratat maiestria culinara într-un cooking session special, inspirat de filmul Burnt: Super Chef

10 vedete, jurnalisti si bloggeri pasionati deopotriva de filme, dar si de arta culinara, au acceptat provocarea Forum Film Romania de a-si arata îndemanarea si talentul în cadrul unui cooking session special, dedicat filmului „Burnt: Super Chef”, care va avea premiera pe 23 octombrie.

Sub îndrumarea Chef-ului de origine germana Daniel Wendorf si cu sprijinul Societe Gourmet, Tily Niculae (www.tilyniculae.eu), Anca Lungu (www.printesapolonic.ro), Irina Mohora, Monica Tand,/b> (www.monicatand.ro), Laura Antonov (www.lachicboutique.ro), Diana Mihaila (www.diybazaar.ro), Cristina Pana (www.cristinafeather.com), Anne Hartung (www.lolasbox.com), Marian Craciun (www.thetrends.ro) si Bogdan Daradan (www.presainblugi.com) au pregatit Quail, Carrot, Summer Savory – una dintre delicioasele retete create de Chef Marcus Wareing (maestru bucatar britanic, posesor al 2 stele Michelin si consultant pentru filmul „Burnt”). Ei s-au „antrenat” astfel pentru a descoperi povestea Super Chef-ului Adam Jones (interpretat de Bradley Cooper). Invitatii nu s-au lasat deloc intimidati de reteta si au preparat fiecare cate o portie de prepelita cu sos de morcovi, experimentand puritatea pasiunii si bucuriei date de combinarea de ingrediente si condimente felurite.

Citeste si:  O mie si una de nopti si zile

Sinopsis film
Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin, dar si cu obiceiuri nesanatoase pe masura, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a facut totul altfel, de fiecare data, si nu i-a pasat niciodata decat de emotia crearii unei explozii de gusturi. Totusi, pentru a avea propria sa bucatarie si a obtine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). Burnt este o poveste remarcabila, amuzanta si emotionala despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa în viata.

Citeste si:  Destine intrerupte. 70 de ani de la Pogromul din Iasi, iunie 2011

Filmul Burnt este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 octombrie 2015.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.