Vedetele noastre n-au bani de parfumuri

Daca ti-ai facut probleme de constiinta vreodata pentru ca n-ai rezistat tentatiei de a cumpara parfumuri de contrabanda de la baietii aia cu cefe groase de prin Romana, este cazul sa te impaci cu tine insati. Nu esti singura, o fac si vedetele.

Astfel cei de la Cancan le-au surprins pe Silvia Chifiriuc si pe Nico, proaspata finalista la selectia nationala a Eurovisionului, facand ceva cumparaturi in stil inedit.

Citeste si:  Patricia Kaas vine la Bucuresti! Artista va interpreta live piesele de pe ultimul sau album "Kaas Chante Piaf"!

Dupa ce au petrecut un timp in magazinul Irinei Schrotter de pe Calea Victoriei pentru a alege rochiile pe care creatoarea i le-a daruit lui Nico pentru a le purta la Belgrad, cele doua au poposit in fata „tarabei” din portbagajul unui comerciant ambulant. Vazandu-se in fata mirosurilor cu nume de firma, pret mic si calitate indoielnica, cele doua nu au rezistat si au achizitionat cateva sticlute.

Citeste si:  Dublin sau Baile Atha Cliath

Cei de la Cancan au mai vanat o greseala. Noi nu i-am spune de stil, ci de educatie. Silvia Chifiriuc uitase sa-si desprinda eticheta de pe incaltaminte.

In incheiere, am dori sa-si rugam pe domnii soti ai celor doua sa mai dea drumul la punga, sa aiba si sarmanele consoarte parte de parfumuri autentice, nu de licori facute in cada, pe taramuri dambovitene.

Citeste si:  Marile trofee de la Cannes, in premiera la Bucuresti. Povesti cu arte martiale, capcauni si homari

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.