Vedetele noastre se intorc din vacante…toride

Please select a featured image for your post

Chiar daca pe la noi e inca iarna, chiar daca de Craciun n-am cam luptat cu gerul, de ici de colo vin vesti despre vedetele autohtone care la vremuri de criza s-au hotarat sa faca un bine agentiilor de turism si au optat pentru pachete de calatorii … exotice.

Desigur, multi dintre noi isi doresc poate sa ajunga intr-un colt de rai, pe o plaja insorita sau chiar in desert cand ceea ce vad pe geam nu prea ii incalzeste. Din nefericire insa, nu toti ne si permitem altceva decat luxul de a visa, si cum putem face asta mai bine decat privindu-i pe cei care chiar reusesc sa ajunga in locuri indepartate. Desi unele vedete mai conservatoare, si poate chair mai econome, au preferat Europa ca destinatie de sarbatori, iata ca altele s-au urcat in avion si au aterizat in locuri cat se poate de calduroase.

Corina Caragea, bruneta de la sport, de pilda, si-a petrecut scurta vacanta de sarbatori printre camile, in Emiratele Arabe Unite. Desigur, pentru ca atmosfera sa fie mai relaxata si relaxanta, vedeteta Pro a fost la plaja, s-a plimbat cu autobuzul prin zgarie-nori, a mers cu un taxi pe apa sau a fumat narghilea dar a si mers la shopping la cel mai mare mall din lume sau la cel mai mare acvariu. Desigur, printre aventura si caldura zilelor toride din desert, vedeta a gasit si timp pentru a merge la patinoar, probabil in amintirea gerului de acasa.

Citeste si:  Program Festival Urban “Femei pe Matasari”
Razvan Fodor, vedeta de la Acasa TV, a petrecut si el o vacanta de vis intr-un taram mai incalzit, in India. Cu toate ca probabil nu intra in oferta all inclusive a turului, el a avut si norocul de a-l intani chiar pe Dalai Lama, undeva intr-un templu de la granita cu Nepalul. Interesant e insa ca Dalai Lama nu a dat nici o declaratie cu privire la intalnirea cu artistul roman, deci nu ne putem baza chiar 100% pe sursa.

Citeste si:  Cappadocia
La categoria „vancante de cuplu”, familia Maruta evident iese in fata printr-o calatorie exotica la 30 de grade, nicaieri altundeva decat in Dubai. Intorsi recent din vacanta bine-meritata, Andra si Catalin s-au declarat fascinati de spatiul arab, mai ales ca Happy Hour se pare ca este urmarit si la Dubai. Din nou, sursa e unilaterala, dar sa presupunem ca nu era caldura de vina si chiar s-au intalnit cu fani si acolo. Nu au ratat nici ei partidele de shopping, caci a ajunge la Dubai si a nu profita de tot ce e acolo e o mare inconsitienta. In putinul timp ramas, au si vizitat cate ceva, si una peste alta, au trait o vacanta „ca in 1001 de nopti”.

Si evident nu putea lipsi nici agentul VIP de prin deserturi. Dupa ce ce s-au casatorit anul trecut la Ierusalim, Cristi Brancu si sotia sa Oana Turcu au plecat in sfarsit in luna de miere. Si unde puteau ei gasi o miere mai buna decat tot prin desert, in cautarea Mekai ? In Egipt, cei doi au stat la un hotel de cinci stele, s-au scufundat in Marea Rosie, au calarit si ei camile si mai ales s-au bronzat teribil.

Citeste si:  Nicolae Pitis si Casandra Maria Hausi. Concert de muzica din Maramures
Dar, vacanta s-a terminat, pentru cei mai multi dintre ei. Desi unii mai slabi de inger, cum ar fi Delia, intoarsa si ea de la soare, din Caraibe, au dat in depresie cand au aterizat in patria muma, cei mai multi s-au reapucat de treaba si s-au rezumat doar la a-si etala amintirile..pe la televizor sau prin presa. Hotarat lucru deci, cum trece criza si casitgam la loto, vom sti pe cine sa intrebam cand vine vorba de vacante calduroase..pe timp de iarna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.