Vedetele porno au probleme financiare

Traim vremuri grele. Preturile la gaze au crescut, cu rusii nu ne intelegem bine, Nastase a revenit in prim-planul scenei politice. Fiecare dintre noi trebuie sa se adapteze si nici cetateni ca Laura Andresan nu fac exceptie.

Asa s-a vazut cea pe care ziaristii de la „Cancan” se incapataneaza s-o numeasca diva nevoita sa accepte sa sustina un show unde? Nu la Moulin Rouge, in Paris, nici prin celebrul district rosu din Amsterdam, ci in Targu Carbunesti… Deh, inflatia ii impinge pana si pe cei mai talentati membri ai societatii la gesturi disperate.

Citeste si:  Indigo terorizeaza America

Oamenii din campul muncii au dat 10 lei pe un bilet la reprezentatia „artistica” sustinuta de „profesoara de sex”, cum i se mai spune. Placerea lor insa a fost atent contorizata si cei care au incercat sa „pirateze” showul au fost aspru admonestati.

Astfel, Laura Andresan i-a injurat cu patos pe cei care au indraznit s-o filmeze cu telefoanele mobile. Adica au dat 10 lei sa se bucure cat ea era prezenta, nu sa se „inspire” pentru acte pacatoase si dupa ce showul s-a incheiat, in intimitatea caminelor lor. Vorbele de ocara nu au avut insa ca rezultat si scaderea temperaturii gorjenilor infocati. Ba chiar, oameni cu imaginatie, si-au imaginat ca fac parte din program.
Noi o asteptam si la clubul din incinta caminului cultural din Gubaucea.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti certi iubitul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.