Vicii inocente

Avem tendinta de a crede ca vedetele iubesc viciile si ca-si dedica timpul liber jocurilor interzise. Un articol din tabloidul „The Sun” de azi ne contrazice insa. Se pare ca sunt multe staruri carora le fac placere jocurile cuminti, pe care le practicam toti in copilarie sau pe care inca le mai practicam.

Astfel, despre un cuplu care arata atat de exploziv ca Justin Timberlake si Jessica Biel, ai crede ca se deda celor mai fierbinti momente in dormitor. Ei bine, ceea ce practica ei poate avea loc si in dormitor, dar sufrageria este mai potrivita. Sex-toy-ul preferat de cei doi este… dictionarul. Cuplul se declara un mare fun Scrabble. Multe seri si le petrec in acest fel in compania prietenilor la fel de celebri ca ei.

Citeste si:  Programul Saptamanii Filmului Maghiar

Nu sunt singurii care-si dedica timpul unor activitati cuminti. Jay-Z si Kanye West au avut ce invata de la Beyonce atunci cand au invitat-o la o partida de Connect 4.

Legenda spune ca Nicolas Cage l-a descoperit pe Johnny Depp la un joc de Monopoly. A fost atat de impresionat de talentul lui Johnny incat a doua zi i-a aranjat o intalnire cu un impresar si o auditie.

Citeste si:  Ultimele saptamani de inscriere la Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania 2013!!!

Bono de la U2, starul hip-hop Nelly si Chris Rock sunt cu totii impatimit ai tablei de sah. Jennifer Aniston si Jessica Alba sunt innebunite dupa sarade, iar Bruce Willis si Lucy Liu ar lasa oricand totul balta pentru o runda de domino.

Si noi care ne imaginam petreceri dezmatate, cluburi stralucitoate, aburi de alcool si ciuperci misterioase…

Citeste si:  Pascal Brucker la Carturesti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.