Vino la BizCamp 2009, Tabara de Business a primaverii!

„De la inspiratie la aspiratii”

Povestea voastra incepe cu BizCampus …povestea noastra incepe cu voi – tinerii cu aspiratii inalte. Incepe cu increderea noastra in voi si in viitorul vostru, in visele voastre de a va construi o cariera de succes. Si incepe cu dorinta noastra de a va ajuta, de a fi acolo pentru voi si de a va sustine pas cu pas in drumul vostru catre reusita.

Citeste si:  Patricia Kaas a oferit la Bucuresti un spectacol plin de emotie si senzualitate!

De aceea, BizCampus deschide special pentru tine pe 7 si 8 mai la Hotel JW Marriott, un eveniment inovativ: BizCamp – Tabara de Business pentru Studenti si tineri profesionisti. De la inspiratie la aspiratii.

Te asteapta 2 zile intensive in care vei descoperi, vei cunoaste si vei invata de la cei mai buni. Companii de top, speakeri si traineri renumiti iti dau intalnire la BizCamp: Kraft, Accenture, Porsche, Fireball Planet, Hudson, HiQ – Florin Grozea, Prima TV – Andreea Raicu, Andreea Fried, Adrian Bucur, Kiss FM – Serban Huidu, Steve Moroz, Intel Competitiv, Learning About, Junior Achievement, ABC Training Consulting, HumanInvest, Ministerul Educatiei si multi altii…

Citeste si:  George Ivascu si Alice Barb din nou impreuna

Intra acum pe www.BizCamp.ro, citeste programul complet, alege-ti sesiunile care ti se potrivesc si inscrie-te pe loc. Daca te inscrii online, ai asigurata PARTICIPAREA GRATUITA la eveniment. Ai de ales intre conferinte deschise, sesiuni de lucru interactive, traininguri, jocuri de strategie si seminarii.

Cariera ta incepe aici! Cariera ta incepe la BizCamp. Esti gata sa incepi calatoria?

Citeste si:  Iggy Pop si-a anulat concertul de la Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.