Vino la Garage Sale!

Pentru prima data in Bucuresti, ai ocazia sa participi la un Garage sale, sambata 20 noiembrie, intre orele 10-17,30, in clubul The Gang.

Goleste-ti debaraua de lucrurile pe care nu le mai folosesti si „recicleaza-le” la Garage Sale. Cu siguranta pastrezi acasa multe obiecte doar pentru ca sunt in stare buna si nu te lasa inima sa le arunci. Alte persoane s-ar putea sa fie interesate de aceste lucruri si in felul acesta poti recupera o parte din investitia initiala. Vino sa le VINZI la Garage sale.

Citeste si:  Un sfert din femei vor sa fie barbati

Tot la Garage sale poti sa descoperi chilipirurile altora si, cine stie, poate gasesti ceva interesant, la PRET SENZATIONAL.

Genti, haine, role, schiuri, carti, reviste, bijuterii, decoratiuni, bijuterii, vesela, cd-uri, benzi desenate, rachete de tenis, palarii, posete, geamantane, ceasuri, calendare, prajitoare de paine, you name it ….. poti sa VINZI sau sa CUMPERI.

Citeste si:  Surprize la Noaptea Europeana a Muzeelor

Daca vrei sa participi si sa vinzi lucruri la Garage sale – da-ne de stire la violet.communication@gmail.com sau la numerele de telefon 0729 233 901 si 0733 582 120. Poti veni cu inca 1-2 prieteni(e). Taxa de participare este de 50 lei/stand (1-3 persoane).

Te asteptam sambata, 20 noiembrie in Floreasca, la The Gang. Taxa de intrare pentru cumparatori – 5 lei.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 1-6 octombrie

Un comentariu
  1. De curand m-am intors din USA si am participat la organizarea unui garage sale, unde, se cunoaste, preturile sunt modice, chiar f mici si produsele expuse sunt in stare f buna! Sincer ma indoiesc ca noi romanii interpretam tot asa ca americanii aceasta actiune! Sunt curioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.