Vino la Jewellery Show!

In perioada 5 – 7 martie sarbatorim Ziua Femeii la Jewellery Show – o expozitie cu vanzare dedicata bijuteriilor si accesoriilor clasice, pieselor neconventionale si fanteziste, dar si bijuteriilor de colectie. Evenimentul beneficiaza de o locatie deja celebra si accesibilă publicului – complexul expoziţional Romexpo.

Doamnele, domnisoarele si – de ce nu, chiar si domnii – care doresc sa faca sau sa isi faca un cadou „pretios” vor avea, cu siguranţă, de unde alege. Bijuterii de aur si de argint, pietre pretioase si semi-pretioase, dar si bijuterii hand-made, bijuterii fantezie, accesorii – iata doar cateva dintre piesele de rezistenta ale Jewellery Show. Nu vor lipsi, desigur, surprizele si concursurile cu premii generoase.

Citeste si:  Sambata dansam in aer liber!

Straluceste alaturi de noi la Jewellery Show – o bijuterie de expozitie!

Site: www.jewelleryshow.ro.

Jewellery Show este un eveniment organizat de Euroexpo Trade Fairs – lider de piata în domeniul organizarii si productiei de targuri, expozitii si evenimente speciale. Portofoliul Euroexpo Trade Fairs cuprinde evenimente de prestigiu ca Advertising Show, Luxury Show, sau Kidex.

Citeste si:  Nigel Kennedy va sustine un recital pe 24 noiembrie, la Sala Palatului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.