Vino si inscrie-te pana pe 1 august la unul dintre cursurile Universul DallesGO si beneficiezi de o reducere de 20%

In luna iulie incep inscrierile pentru cea de-a cincea serie de cursuri profesionale, editie aniversara Universul DallesGO.

Marile reduceri de vara sunt pe val, asa ca te asteptam pana pe 1 august la Palatul Universul sa te inscrii si sa te bucuri de reducerea de 20% pentru intregul portofoliu de cursuri after work. Inscrie-te din timp la cele mai atractive cursuri din Bucuresti!

Inca de la prima editie, din anul 2010, cursurile Universul DallesGO au devenit rapid un proiect cultural de referinta in Bucuresti, atragand peste 400 de cursanti. Pentru publicul bucurestean, interesat sa descopere un mediu creativ si profesori care sa-i motiveze profesional, cursurile interactive after work reprezinta o experienta alternativa de invatare care are in centru pasiunea.

La doi ani de la lansare, Universul DallesGO inseamna in primul rand profesori de top cu un background profesional foarte bine conturat, un portofoliu de cursuri after work cu o programa aplicata si o comunitate formata in jurul proiectului care continua sa se consolideze fiind sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta a cursantilor.

Cursuri
STILISM & TENDINTE IN MODA
– cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINTE IN MODA – modulul Avansati – printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe profesionale din industrie si vor efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie.

Citeste si:  Invata sa dansezi de la Richmond J. Bachia, coregraful vedetelor

ADVERTISING – Alaturi de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicitatii romanesti, cu aproape 18 ani vechime in bransa, cursantii descopera cum se construieste, cum se masoara si cum se intretine un brand. Cursurile sunt destinate celor interesati sa inteleaga mecanismele unei agentii de publicitate si factorii care conditioneaza succesul unei campanii integrate de comunicare. Sorin Psatta si-a inceput activitatea in 1994 ca Research Manager la Graffiti, iar din 2008 functioneaza ca Integrated Communication Director pe intregul grup BBDO Romania. De-a lungul anilor, a lucrat pentru zeci de clienti locali ori internationali, obtinand numeroase premii Effie si Ad’Or.

RELATII PUBLICE – RALUCA ANTONESCU are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria agentie de relatii publice, ce livreaza servicii de consultanta clientilor din domeniile design, arhitectura si constructii. Cursul Ralucai te introduce in secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit etc.

JURNALISM – intr-o lume a informatiei si a breaking news-ului, cursul parcurge drumul de la o idee pana la un articol cu sanse de a fi publicat. Participantii invata tehnici de redactare si de documentare in realizarea de portrete, reportaje si interviuri sub indrumarea Cristinei Stanciulescu, ce ocupa pozitia de publisher in cadrul grupului Ringier pentru revistele VIVA!, Avantaje, Unica, Psychologies, Baby si Joy.

Citeste si:  Targ de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman

DESIGN INTERIOR – Arh. Dorin-Stefan Adam este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Activeaza in domeniul arhitecturii inca de la finalizarea studiilor, deschizandu-si propriul birou de arhitectura. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate si vor realiza planuri de amenajare interioara.

MAKE-UP – Alina Brailescu, make-up artist-ul preferat al designerilor romani, dezvaluie, timp de trei luni, trucurile unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

MAKE-UP – modulul Avansati – ofera oportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie.
Partener: Melkior

HAIRSTYLING – cursul constituie primul modul de specializare, fiind destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu, cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling a parului. Cursantii primesc consultatii personalizate si descopera ultimele tendinte in haircut, styling si colorare in acord cu trasaturile lor, sub indrumarea specialistului Rodica Sandu, unul dintre cei mai experimentati traineri din echipa Matrix by L’Oreal.
Partener: Matrix

FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este un nume mereu in atentia celor captivati de fotografia de moda. In portofoliul sau se numara atat pictoriale publicate in cele mai importante reviste glossy, cat si expozitii de autor in cadrul galeriilor de arta contemporana. Alaturi de Cornel, cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

Citeste si:  Definitia succesului

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) – destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani.

“Ne pregatim in toamna pentru lansarea celui de-al cincilea sezon de cursuri after work, ocazie cu care vom sarbatori si editia aniversara. Ce ne convinge de fiecare data ca lucram pentru un proiect cultural de top este numarul de inscrieri care continua sa creasca. De la prima editie ne-au acordat increderea peste 400 de participanti”, declara Cristian Banica, manager Universul DallesGO.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Reducerea de 20% se aplica pentru inscrierile facute pana pe data de 1 august, in cladirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

Inscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.