Vlad Zamfirescu este indragostit fara speranta. In Poveste de dragoste, din 27 noiembrie in cinematografe

Vlad Zamfirescu, cunoscut publicului din Romania pentru rolurile sale din teatru (in prezent joaca in peste 20 de piese in Bucuresti si in tara), televiziune („In deriva”, HBO) si cinematografie („Italiencele”, „Restul e tacere” etc.), poate fi revazut pe marile ecrane, din 27 noiembrie, in Poveste de dragoste.

Personajul sau, Robert, este seful Apriliei (Raluca Aprodu). Indragostit fara speranta, plin de bune intentii, intelege ca Aprilia este indragostita de altcineva si isi ascunde sentimentele, incercand sa o atraga pe aceasta, oferindu-i o viata mai comoda decat cea pe care o traieste.

“Pe mine m-a atras personajul lui Robert pentru ca este un om cinstit, un om care intelege lucrurile asa cum sunt. Este indragostit de Aprilia dar nu are nici o sansa, dar ea nu il vede. Ce m-a atras este felul lui de a intelege ca, uneori, asa e viata. Cat de tare ne-am da noi peste cap, persoana pe care o iubim poate sa nu fie alaturi de noi, sa iubeasca pe altcineva.”, spune Vlad Zamfirescu despre personajul lui. “Cred ca toti ne regasim in situatia asta, cred ca de asta fiecare om poate complete puzzleul acesta cu bucati din viata lui. Cred ca este nevoie de povesti de dragoste in cinema-ul romanesc, oamenii tanjesc dupa Romeo si Julieta, cred ca era nevoie de un astfel de film”, spune actorul despre Poveste de dragoste.

Citeste si:  Targul de Florii 22 – 24 aprilie 2016

Intr-un oras vechi si fermecator din Transilvania, Sebastian si Aprilia incep o frumoasa poveste de dragoste. Doar ca nu e atat de simplu cum pare. Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca. Dragostea invinge intotdeauna, sau nu?

Citeste si:  Concediu in Venezuela

Poveste de dragoste a rulat in premiera internationala in cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat in competitia internationala. Deasemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul International de Film de la Montreal si in cadrul celei de-a 20-a editia a Festivalului International de Film Portobello. De curand, filmul va fi proiectat la Miami, in cadrul Focus on Romania Film Festival – Ft. Lauderdale Waves 2015.

Citeste si:  Adriana Bahmuteanu deschide gradinita

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob si Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipa de exceptie. Imaginea ii apartine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnata de Calin Papura, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Vacaru si Catalin Cristutiu, iar muzica originala apartine HaHaHa Production. Sunet, Dragos Stanomir, iar mixajul, Cristinel Sirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment si Zazu Film.
In Romania, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.