Wagner – arte frumoase si povesti

Magazinul „Wagner – arte frumoase si povesti” a aparut ca urmare a nevoii de exprimare si comunicare artistica. Este un loc „de poveste” pentru ca fiecare artist regasit aici vine cu povestea sa. Un spatiu-galerie in care arta este prezentata nonconformist, intr-un ambient cald si prietenos.

Spunem nonconformist pentru ca in cazul Anei Wagner, fondatoarea acestui „concept store”, portelanul reprezinta suportul pentru lucrarile sale de grafica si pictura. Povestile sale cu printese si peisaje paradisiace, cu pisici calatoare si case zburatoare nu se mai astern de mult pe obisnuita hartie sau pe conventionala panza. Si in aceasta situatie nu se afla numai Ana, ci si multi alti artisti cu care colaboreaza si pe care ii regasim in acest spatiu al sau.

Citeste si:  ''The Curious Case of Benjamin Button'' si ''Frost/Nixon'', favorite la Globurile de Aur

Este un magazin in care se intampla evenimente si vernisaje sau se sta de vorba, pur si simplu, la o ceasca de ceai cald. Spatiul in sine reprezinta un act ce tine de arta prin optimismul si culoarea, inserate in griul bulevardului Carol si nu in ultimul rand, in intreg contextul cultural-artistic al Bucurestiului.

Citeste si:  Muzeul National al Taranului Roman se afla printre castigatorii concursului "Cele mai frumoase carti din Romania" 2013

Majoritatea produselor din magazinul Wagner sunt lucrate manual (unicat) si de aceea din imposibilitatea replicarii, acestea nu se vor regasi in totalitate in magazinul virtual.

Modelele de pictura manuala pe portelan existente pe site-ul magazin online pot fi adaptate pe orice obiect din portelan vizibil pe site si existent in stocurile atelierului Wagner. Din 1 aprilie 2009, Opera Nationala Bucuresti isi asteapta publicul iubitor de gen cu „COLECTIA Vesela” – o expozitie de portelanuri fine lucrate manual ale Anei Wagner, pe care spectatorii Operei o vor putea vizita in foyer la pauzele tuturor spectacolelor.

Citeste si:  Noi evanghelisti

Vernisajul va avea loc pe 1 aprilie, odata cu spectacolul „Aida” iar spectatorii vor regasi expozitia de portelan Wagner timp de doua luni in foyerul Operei, pe toata durata stagiunii.

www.wagnerarte.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.