Weekend dansant in Poiana Urbana

Poiana Urbana pune Piata Universitatii in miscare: programul festivalului din perioada 22-25 august ii cheama pe bucuresteni la dans, in aer liber.
Weekendul incepe joi cu un atelier de improvizatie Obligó si un concert The Others the funk si continua cu ritmurile mixate de DJ K-lu. Vineri ne intalnim cu Manfellow pentru o portie de rock alternativ, urmata de o proiectie concert Kaiser Chiefs. Sambata nu sta nici ea pe loc, datorita celor de la Superhiks si RoadkillSoda.

Programul 22-25 august 2013:

Joi, 22 august, de la 18 30 Trupa Obligó revine in Poiana Urbana pentru un atelier antrenant si distractiv de improvizatie.
De la ora 20:00, The Others the funk deschid dansul cu un funk energic, in care se regasesc influente de jazz, reggae si rock.
De la 21:30, DJ K-lu accelereaza ritmul cu mixurile lui ce fac publicul nu doar sa danseze, ci sa si zambeasca datorita replicilor celebre din comediile clasice romanesti ale unor mari actori romani precum Toma Caragiu, Dem Radulescu sau Amza Pellea.

Citeste si:  Remedii tech pentru celulita

Vineri, 23 august, e zi de discoteca in aer liber. De la 18 30 publicul se va incalzi din nou cu Trupa Obligó, iar de la ora 20 00 Manfellow face o demonstratie de rock alternativ. Formatia a castigat in 2011 competitia Global Battle of the Bands Romania si a reprezentat Romania in faza internationala in vara lui 2012. De la 21 30 incepe proiectia concertului Kaiser Chiefs: Live from Elland Road. “I predict a riot”, “Never miss a beat”, “Ruby” vor aduce atmosfera de pe stadionul din Leeds “La Statui”, in mijlocul Bucurestiului.

Citeste si:  Cele mai frumoase castele din lume

Sambata ii aduce de la 21:00 pe RoadkillSoda, una dintre putinele formatii de stoner metal din Romania. Formatia readuce pe scena stilul cu tricouri homemade, blugi rupti si inregistrari pe casete, toate pe principiul “do it yourself”. “Live life to the fullest because you never know what tomorrow might bring” este tema care se regaseste in melodiile lor.
De la 22:00, macedonenii Superhiks dezlantuie spectacolul cu elemente de ska, combinate cu hardcore punk, progressive, funk, dar si ritmuri clasice sarbesti, care vor ridica la dans intreaga Poiana.

Weekendul se va incheia cu proiectii de la festivalul Timishort, duminca, de la 21:30. Timishort reuneste in fiecare an cele mai bune filme de scurtmetraj din intreaga lume. Organizat de Asociatia Romana a Filmului Independent (ARFI), Timishort invita publicul sa cunoasca cele mai proaspete productii din cinematografia internationala.

Citeste si:  Teama de noile tehnologii

Accesul la toate evenimentele din Poiana este gratuit, precum si WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis in zona de la “Statui”.

Poiana Urbana este un eveniment de mari proportii, care isi propune sa incurajeze folosirea spatiilor publice in scopuri culturale si recreative, este un pretext de socializare si relaxare pentru toti bucurestenii, o alta metoda de a-ti petrece weekend-urile care te prind in capitala. Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se desfasoara in perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui”.
Poiana Urbana este un eveniment organizat de Asociatia Art Laboratoire, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB, 360 Revolution si The Institute, finantat de Ministerul Culturii.
Poiana Urbana este un proiect sustinut de Carlsberg.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.