Weekend-uri pline de vrajitorie la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City pregateste clientilor 4 zile de Halloween Party, pline de surprize magice si promotii. Astfel, in zilele de 24 si 25 octombrie, 31 octombrie si 1 noiembrie, cei mici si cei mari se vor alatura personajelor infricosatoare in lupta pentru premiile oferite de centrul comercial.

In weekendul 24-25 octombrie, intre orele 12:00 si 20:00, la locul special amenajat pentru copii, prichindeii sunt asteptati cu mii de surprize, dovleci, masti, baloane si o multime de cadouri, iar in zilele de 31 octombrie si 1 noiembrie incepand cu ora 12:00 se vor organiza diferite activitati pentru copii, iar de la ora 16:00 la ora 18:00 au loc marile petreceri costumate de Halloween.

Citeste si:  Petra, orasul impietrit de doua mii de ani

foto

Pentru parinti, Baneasa Shopping City a pregatit oferte promotionale. Astfel, in perioada 24 octombrie – 01 noiembrie cu saculetul magic cu discounturi, care poate fi luat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial se pot face o multime de cumparaturi cu discount-uri speciale din magazinele pentru copii: Debenhams, Ecco, Okaidi, Champion, Sergent Major, Kanz, Pablosky, Gap, Du Pareil au Meme. Cupoanele vor putea fi folosite pana in data de 3 noiembrie pentru achizitionarea diferitelor produse din magazine, dar si pentru a castiga la alegere unul din premiile vrajitoresti: un set special de colorat si un ghiozdan, cu bonuri de 100 de lei sau un skateboard si o minge de fotbal cu bonuri de peste 200 de lei.

Citeste si:  Surprizele pregatite de editura Herg Benet la Salonul International de carte Bookfest. Printre ele, un pretios Prospect de femeie

Parteneri: Debenhams, Ecco, Okaidi, Champion, Sergent Major, Kanz Pablosky, Gap, Du Pareil au Meme.

foto

Parteneri media: Radio 21, Itsy Bitsy, eva.ro, 1801.ro, calificativ.ro, copilul.ro, clopotel.ro, divahair.ro, Flu.ro, mamici.flu.ro, clubafaceri.ro, Styler.

Pentru detalii legate de petrecerile speciale ale centrului comercial va invitam sa accesati: www.baneasashoppingcity.ro

Pentru detalii suplimentare:

Roxana Racanel Media Specialist Baneasa Developments; Tel: 0747 070 237; E-mail: roxana.racanel@baneasa.ro;
Zenovia Pascu – PR Consultant ROGALSKI GRIGORIU, Tel: 0745 121 271; E-mail: zenovia.pascu@r-g.ro

Citeste si:  Tine seama de 3 lucruri inainte de a face cadouri la serviciu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.