YARD SALE:10-11 mai

Suntem la a doua editie de Yard Sale care se intinde un weekend intreg, fiecare dintre zile avand expozanti diferiti. Sambata (10 mai) si duminica (11 mai) ne intalnim @ Dianei 4 (zona Rosetti) de la 10:00 la 18:00 pentru a pune la cale o alta repriza de scotoceala, reciclare si socializare.

Parcursul Yard Sale, de la o adunare intre prieteni ingrijorati de propriile dulapuri suprapline, la un fenomen al Bucurestiului asteptat lunar de sute de oameni, cu aparitii in presa si tv, recomandari si laude, ne confirma gandul initial: comunitatea consumatorilor preocupati de mediu si societate se formeaza!

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 1-7 aprilie

Yard Sale-ul recicleaza si doneaza!
Cumparam la preturi modice in sambata si duminica din 10-11 mai la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4), avand in fiecare zi expozanti diferiti. De la 10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite, iar, la finalul fiecarei editii, participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Asociatiei Sfantul Stelian.

Citeste si:  Cercetatorii japonezi au gasit centrul din creier "vinovat" pentru gelozie

Astfel, la Yard Sale de 10-11 mai @ Dianei 4, de la 10:00 la 18:00, te asteptam sa scotocesti în fiecare zi in alte dulapuri si sa mananci cel mai delicios brunch din oras.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.