YARD SALE de 1 decembrie la Serendipity Tea

Prima editie de Yard Sale de iarna va fi pe 1 decembrie @ Serendipity Tea (Str. Dumbrava Rosie, nr. 12, pe alee, in spate).

Sa schimbam perspectiva asupra hainelor vechi! Solutia cea mai eficienta din punct de vedere financiar si ecologic este cea a reutilizarii, a prelungirii ciclului de viata – o haina va ajunge sa fie purtata de mai multe ori. Cum v-ati obisnuit deja, dam o a doua sansa hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative, obiectelor electrocasnice.

Citeste si:  Comedia balcanica la DIVAN FILM FESTIVAL

Duminica, pe 1 decembrie, de la 10:00 la 18:30 scotocesti si gasesti la preturi minime comori de care ne-am plictisit, care nu ne mai incap, pe care nu mai avem unde sa le depozitam.

Adunam donatiile de haine groase si incaltari de iarna care de data aceasta vor ajunge la Samu Social!

Citeste si:  Joi se deschid TIBCO si KIDEX

Astfel, Yard Sale Serendipity Tea in duminica din 1 decembrie 2013, de la 10:00 la 18:30, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.
Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Citeste si:  Spune stop conflictelor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.