YARD SALE de 21 decembrie @ Dianei 4

A doua editie de Yard Sale de iarna si ultima din an va fi pe 21 decembrie @ Dianei 4 (zona Rosetti).
Dam o a doua sansa hainelor si obiectelor, le vindem la preturi modice, facem schimb sau le donam.

Reciclam hainele vechi prin reutilizare, schimbam perspectiva de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morala la provocare estetica, de la poluare la grija pentru mediu, de la consum la economisire, de la fuga dupa nou la o a doua sansa, de la eu la noi…

Citeste si:  Colm Toibin si JM Coetzee, printre scriitorii nominalizati la Man Booker

Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi pe parcursul celor 12 editii ale acestui an. Yard Sale-ul a devenit o parte din viata Bucurestiului, o zi din luna in care ne intalnim sa facem curat in dulapuri si suflete.

Donatiile de haine catre casele de plasament si catre Samu Social au desavarsit actiunea Yard Sale, de implementare in societatea romaneasca a unei minime educatii civice. Si de data aceasta, adunam donatiile de haine groase si incaltari de iarna care si de data aceasta vor ajunge la Samu Social!

Citeste si:  Internetul si tulburarile de alimentatie

Sambata, pe 21 decembrie, de la 9:30 la 17:00 scotocesti si gasesti la preturi minime comori de care ne-am plictisit, care nu ne mai incap, pe care nu mai avem unde sa le depozitam.
Astfel, Yard Sale Serendipity Tea in sambata din 21 decembrie 2013, de la 9:30 la 17:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Citeste si:  SARKIS LA CELALALT CAPAT AL CURCUBEULUI (A L’AUTRE BOUT DE L’ARC-EN-CIEL)

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.