Yard Sale de 17-18 ianuarie

Bine v-am regasit dependenti de Yard Sale!

Sa ne dezmortim intr-ale reciclarii si reutilizarii hainelor si obiectelor cu doua editii de scotoceala marca Yard Sale pe 17 (sambata) si 18 (duminica) ianuarie la Dianei 4.
Programeaza-ti prima iesire cu grupul extins de prietene la cel mai eco-chic eveniment din oras. Descoperirile si chilipirurile sunt toate adunate la demisolul Dianei 4 de la ora 10.30 pana seara la 18:00. Sambata negociaza, probeaza, trage-ti sufletul in fata unei ciocolate calde si a unui brunch detox, caci duminica este o alta zi de cautari fashionistice la buget redus.

Citeste si:  Gadget-uri de vara

De tinut minte: Fiecare zi are expozanti diferiti, fiecare zi are alte surprize!

Intrare pentru vizitatori –gratuit!

Primim donatii! Toate vor ajunge la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti care le repartizeaza cazurilor sociale si Magazinului Comunitar, de unde somerii si oamenii fara adapost isi pot lua haine fara bani.

Citeste si:  Netbook-ul, o noua « specie » de laptop

Multumim partenerului nostru special Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti. Multumim Dianei 4 pentru gazduire si tuturor partenerilor media.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de Yard Sale – REUSE, RECYCLE! si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.