Zasha – Urban Mood

Zasha este cea mai noua expresie a originalitatii in moda romaneasca, un manifest vestimentar construit in timp si cu dedicatie de catre designerii Adelina Ivan si Antonela Badita, absolvente ale Academiei de Arta din Bucuresti.

Brandul a fost creat in 2004 si este din ce in ce mai vizibil pe piata romaneasca de moda, incepand cu colectia de toamna-iarna 2007-2008 prezentata in cadrul Romanian Fashion Week Iasi, in mai 2007. Intitulata „Search and destroy LIZA” este o colectie manifest a celor doua creatoare, de inspiratie punk, in culori puternice, cu imprimeuri socante, accente puternice de metal si piele lacuita. Conceptul de la care porneste mereu o colectie Zasha este nonconformismul, nevoia de a impartasi cu lumea faptul ca esti altfel. Motto-ul colectiei trecute este „Stop being normal. U scare me”.

Citeste si:  Boney M, DJ Bobo ÅŸi Snap vor concerta la Iasi pe 14 octombrie

A urmat o colectie cu mult mai usor de digerat, pregatita doar pentru buticul bucurestean al celor doua creatoare, in acelasi sezon, iar pe 18 februarie Zasha a prezentat colectia pret-a-porter pentru primavara-vara 2008, Urban Mood, in cadrul Galei Avanpremiere 2008, la Teatrul National Bucuresti.

Urban Mood este pana la urma nu doar o dispozitie, ci un mod de viata, unul bazat pe dinamism, culoare, corespondente intre mediu si personalitate, exprimate sub forma unor vestminte sexy, confortabile, si mai ales cu atitudine. Materialele alese de designeri sunt cu preponderenta naturale: bumbac, bumbac peliculizat, tricot, chantung etc., iar culorile acestei colectii se incadreaza in sfera contrastelor rafinate: negru si gri alaturi de nuante intense de roz, violet si galben. Incaltamintea inedita care a completat tinutele Zasha a fost creata special pentru aceasta marca de catre Mihaela Glavan.

Citeste si:  Odoare dintr-un sipet nestiut (II)

Piesele create de Antoanela Badita si Adelina Ivan se gaseau acum ceva timp doar in magazinul Zebra Society, insa incepand din anul 2006, Zasha dispune de un spatiu incapator, si imbietor pentru modelele din ultimele colectii, in strada Nicolae Golescu 20 (in apropierea Ateneului Roman). In magazin mai pot fi gasite nume ca: Byzas, Shipka, Zsh, iar „zona” de accesorii este intesata de creatii inconfundabile ale Roxanei Davidescu – coliere jucause si incredibil de frumoase, si Carlei Szabo – cercei gandacei, brose vintage si alte bijuterii surprinzatoare.

Citeste si:  Cum sa devii angajatul perfect

Vom mentiona ceea ce ne-a impresionat mult si anume faptul ca Zasha ofera servicii de ajustare a modelelor existente deja in magazine, de executare a unui model pe comanda, iar colectiile pret-a-porter sunt executate în serii mici si chiar unicate.

Zasha Strada Nicolae Golescu nr. 20. Telefon: 021 – 3195067

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Fotografie: nights.ro


Un comentariu
  1. mi-am luat o pereche de pantaloni tare frumosi
    material impecabil
    croi unic
    imi vin turnati
    toate colegele ii vor……………sunt haine impecabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.