Ziua Romaniei, ziua romanilor

Au trecut 93 de ani de cand putem spune ca suntem cu adevarat un popor si 87 de ani de la momentul in care Romania a castigat prima medalie la Jocurile Olimpice. Este ziua Romaniei, moment in care rememoram marea unire si marile succese ale locuitorilor ei. La 1 decembrie 1918, s-a realizat Adunarea Nationala de la Alba Iulia, adoptandu-se o rezolutie care a declarat unirea tuturor romanilor.

Citeste si:  Cariera in strainatate - de la adevar la miraj

Fie ca vorbim despre oameni de stiinta, artisti, scriitori, pictori sau sportivi, de azi sau de ieri, toti si-au pus amprenta asupra Romaniei si asupra imaginii favorabile in lume. Ei au pus Romania pe harta oamenilor talentati si apreciati ai lumii.


Aprecierea romanilor este cu atat mai mare in aceasta zi, dar Gerovital ne propune sa sustinem valorile romanesti nu doar astazi. Sportivii nostri ne-au adus deseori bucurie in suflet si ne-au facut sa stam cu inima stransa la Olimpiade. Putem fi alaturi de ei si mai mult decat cu gandul. Cumpara un produs Gerovital, iar 1% din produsele achizitionate pana la 14 decembrie va merge catre Echipa Olimpica a Romaniei, in sprijinul antrenarii si pregatirii pentru Jocurile Olimpice din 2012.

Citeste si:  Horoscopul lunii mai

Astfel, ingrijindu-ne pielea cu una dintre cremele potrivite nevoilor noastre, alegand dintre gamele Gerovital H3, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Gerovital Plant Tratament, Gerovital Plant Stop Acnee, Gerovital BodySlim sau Gerovital Plant Balsam de buze, ajutam la aducerea in tara a si mai multor medalii.

Detalii pe http://www.aducemromaniaacasa.ro/.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.