Zodia si cariera I: Berbec-Taur-Gemeni

In fiecare zi ne agatam la serviciu, fara sa vrem, de „pattern-uri” profesionale ce starnesc semne de intrebare: „Azi voi avea o zi buna?”; „Oare mie ce cariera mi se potriveste?”; „Ce imi place mie sa fac?”; „La ce sunt eu cu adevarat buna?”, etc. De cele mai multe ori raspunsurile la aceste intrebari sunt foarte concrete si masurabile. Un mic ajutor vine insa in completare cu datele noastre astrologice si constatam cu surprindere ca intr-o proportie importanta se potrivesc si ne ajuta, asa ca am facut un research personal in materiale de specialitate de pe internet (eu nefiind tocmai o cititoare in stele) si iata ce am aflat pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni.

Berbec

Orice meserie care implica putere, competitie si pericole te va interesa pentru ca provocarea este elementul principal care prezinta interes pentru tine. In particular te intereseaza orice are legatura cu afacerile si investitiile, cu domeniul bancar sau antreprenorial. Principalul pentru tine nu este domeniul in care lucrezi, ci ierarhia. Atuurile tale sunt spiritul organizatoric si autoritatea pe care o exerciti asupra celor din jur. Acestia te vad in primul rand ca pe o persoana de incredere, pe care se pot baza. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine este sa fii tu cea care conduce si sa castigi intotdeauna.

Citeste si:  Absolutely Fabulous Fair in Bucuresti

Cariere in care stralucesti:

 • Antreprenor (esti un bun organizator, iti place sa ai o oarecare independenta si mediul afacerilor te incanta);
 • Sportiv de performanta (iti satisface nevoia de competitie, iar spiritul tau de invingator si ambitia iti vor asigura reusita);
 • Administrator (esti un foarte bun organizator si ai un spirit analitic foarte dezvoltat);
 • Regizor (iti satisface nevoia de a organiza, controla si dirija oamenii);
 • Medic (le inspiri incredere pacientilor prin atitudinea ta autoritara);
 • Explorator (curajul de care dai dovada iti va fi de mare folos).

Taur

Esti pasionata de desen si pictura, asa ca arhitecura este un domeniu catre care ti-ar placea sa te orientezi. De asemenea, politica este un domeniu pentru tine, datorita caracterului tau social si elocventei de care dai dovada. Atuurile tale sunt capacitatea de concentrare si sinteza si in special perseverenta. Aceasta perseverenta te ajuta sa iti urmaresti cu atentie scopurile si in general sa le si atingi. Un alt atu este faptul ca impui respect, atat subalternilor cat si superiorilor tai. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine este sa lucrezi intr-un mediu armonios, iar remuneratia obtinuta sa iti ofere o situatie materiala satisfacatoare.

Cariere in care stralucesti:

 • Bancher, contabil (esti foarte calculata, iti place sa lucrezi cu cifre si esti orientata pe ideea de eficienta);
 • Programator (ai capacitati de sinteza si structura deosebite);
 • Politician (stii sa convingi oameni si inspiri incredere);
 • Arhitect (esti pasionata de desen si pictura).

Gemeni

Orice are legatura cu procesul de comunicare si cu relatiile sociale prezinta interes pentru tine. Iti place sa fii informata si mereu in miscare, iar, pe cat posibil, vrei sa ai parte de diversitate in domeniul profesional. Cel mai bine ar fi pentru tine sa lucrezi in relatii publice sau comunicare. Nu iti place in mod deosebit sa fii intr-un post de conducere, dar daca acest lucru este necesar, te vei descurca foarte bine. Atuurile tale sunt inventivitatea si creativitatea. Cei din jur te vad ca pe o inepuizabila sursa de idei, la care pot apela oricand sunt in pana. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine este sa ai parte de varietate si sa intri in permanenta in contact cu oameni noi.

Cariere in care stralucesti:

 • Scriitor (nu duci niciodata lipsa de idei);
 • Jurnalist (iti place sa fii mereu in miscare, esti inventiv si iti place sa iei contact cu oameni noi);
 • Publicitate (esti creativ, inventiv, stii sa lucrezi in echipa);
 • Mass-media (iti place sa iei contact cu oamenii, ai idei, simti pulsul pietei, stii sa convingi oameni sa ti se destainuie).

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.