Dan Puric lanseaza “CINE SUNTEM”

Memoria credinţei, ca reînviere identitară, evocată în convorbiri şi mărturisiri.

Cunoscutul actor si regizor Dan Puric lanseaza volumul “CINE SUNTEM”, sau despre taina identităţii personale şi comunitare trăită şi exprimată în şi prin persoana autorului.

Memoria drept cale a redescoperirii identităţii dialogice depline este pentru Dan Puric mărturisirea adevărului credinţei Învierii lui Hristos ca temei prim şi ultim al învierii ca neam.

Citeste si:  Marturiile pentru nunta, o adevarata arta!

“Cine suntem?” se va lansa pe 5 mai, la ora 19.00, in cadrul unui eveniment special care va avea loc la Sala Rapsodia, din strada Lipscani nr.53.

Titlul cărţii este dat de un capitol din carte al cărui conţinut îl reflectă pe cel al unei serii de conferinte cu acelaşi nume sustinute la Bucuresti, Cluj, Oradea, Arad, Iasi si Constanta, conferinte care s-au bucurat de un real succes in randul publicului.

Citeste si:  Let's make the best of it ! Sau cum gustam dulceata ultimului nivel

Oricine îşi iubeşte ţara şi neamul, valorile lor identitare şi perene, are, citind această carte, ocazia unei întâlniri simpatetice, mirabilă şi stimulativă pentru solidarizarea cu ele.

“Antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman, astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic intr-un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr-o dimensiune a timpului – si aceea distorsionata – inseamna moartea lenta, dar sigura a identitatii” – spune Dan Puric în cartea sa.

Citeste si:  Blaxy Girls sau Emo kids?

Volumul este publicat sub egida editurii Platytera, are 176 pagini si va fi disponibil in librarii la pretul de 18 lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.