„Educ si informez in mediul meu inconjurator”

Grupul de initiativa ecologica EcoSemnal, prin Naturalist.ro si Ecomagazin.ro lanseaza prima editie a concursului „Educ si informez in mediul meu inconjurator”. Invitam pe toti aceia care iubesc si respecta natura sa participe la protectia mediului pe o cale simpla, la indemana oricui, folosind doar propriile cuvinte.

Participantii sunt rugati sa scrie articole cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizeaza si indeamna la actiune, despre natura si ecologie, ganduri personale, idei originale si inovatoare in domeniul protectiei mediului.

Articolele vor putea fi inscrise si votate pe toata durata desfasurarii concursului pe website-ul www.naturalist.ro, urmand ca la sfarsitul lunii septembrie articolele castigatoare sa fie selectate de un juriu format din reprezentanti ai Grupului Civic Bucuresti, Adevarul Verde, revista EcoPeople, revista Verde Crud, revista Remedio si asociatiile Bio Romania, EcoAssist., Salvati Delta, Mai Mult Verde si Viitor Plus.

Citeste si:  Dileme de mireasa urbana: De ce nu tin magazinele jupe?

Inscrierea articolelor in concurs se poate face la adresa www.naturalist.ro prin simpla adaugare a adresei web unde articolul a fost publicat, urmand instructiunile. Publicarea articolelor se poate face pe EcoMagazin.ro, intr-un jurnal ecologic personal, nume.ecosapiens.ro, in cadrul comunitatii EcoSapiens.ro sau chiar pe bloguri personale, cu mentiunea ca acesta participa la concursul „Educ si informez in mediul meu inconjurator”.

Un participant poate inscrie mai multe articole in concurs si poate avea astfel mai multe sanse de castig, dar va primi un singur premiu, pentru cel mai bine clasat articol.

Citeste si:  Propunere de afacere

Premiile Concursului:
Locul 1 – O bicicleta Chopper oferita de Lowriders.ro
Locul 2 – Un Aparat Foto Nikon Coolpix P50 oferit de Altshop.ro
Locul 3 – Un Binoclu Nikon 8×25 Sportlite oferit de MagazinulTau.ro
Locul 4 – O masina de facut paine + 7 kg de faina ecologica oferit de Shalom Bio Food
Locul 5 – Un pachet de produse bio in valoare de 200 ron oferit de Magazinul Leacul
Locul 6 – Un storcator de fructe oferit de Pro Solar – Panouri solare
Locul 7 – O statie meteo analogica oferita de Magazinul online InAvantaj.ro
Locul 8 – Un lampas solar oferit de Carpat Energy
Locul 9 – Un incarcator pentru telefonul mobil actionat manual oferit de Carpat Energy
Locul 10 – Cartea „Planul B 2.0 – Salvarea unei planete sub presiune si a unei civilizatii in impas”, autor Lester R. Brown din Libraria de carti ecologice EcoMagazin

Citeste si:  It's SHOWTIME!

Inscrierea articolelor in concurs are loc in perioada 15 august – 30 septembrie, urmand ca articolele castigatoare sa fie selectate pe baza unui algoritm ce va tine cont atat de voturile publicului cat si de preferintele juriului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.