„GEORGE ENESCU” se vinde exclusiv prin EVENTIM

Pentru melomani şi nu numai, cel mai aşteptat eveniment vine o dată la doi ani: Festivalul şi Concursul Internaţional „George Enescu”.

EdiÅ£ia a XIX-a, cea din 2009, va avea loc în perioada 30 august – 26 septembrie 2009. Ca de obicei, festivalul aduce spectacole-eveniment („OEDIPE” de George Enescu – CoproducÅ£ie Theatre du Capitole din Toulouse ÅŸi Opera NaÅ£ională din BucureÅŸti, BALETUL DIN MONTE CARLO cu „La Belle” etc), orchestre ÅŸi artiÅŸti de renume mondial (ORCHESTRA FILARMONICA RADIO FRANCE, ROYAL PHILHARMONIC ORCHESTRA, SANKT PETERSBURG PHILHARMONIC ORCHESTRA, ORCHESTRA DE CAMERÄ‚ DIN VIENA etc), Concursul InternaÅ£ional „George Enescu” ÅŸi manifestări adiacente. De-a lungul, datorită calităţii sale, a invitaÅ£ilor de marcă ÅŸi a valorilor promovate, festivalul a devenit un reper european.

Citeste si:  "Firmin. Aventurile unei vieti subterane", de Sam Savage, a aparut la editura Polirom

În acest an, organizatorii festivalului au cedat în exclusivitate drepturile de vânzare a biletelor unei firme specializate. Este vorba despre Eventim, lider pe piaţa din Europa în servicii de ticketing.

Distribuitorul de bilete a fost ales în baza reputaţiei sale, a serviciilor impecabile şi notorietăţii în plan internaţional. Eventim este singura firmă de ticketing de pe piaţa românească care are posibilitatea să distribuie bilete şi în afara graniţelor României.

Citeste si:  Cinema de buzunar

Pentru iubitorii de muzică este o veste foarte bună: reţeaua Eventim are de departe cele mai multe puncte de vânzare la care se adaugă site-ul www.eventim.ro (comanda se face din faţa computerului), precum şi chiar posibilitatea de a comanda telefonic.

În acest moment, există deja posibilitatea de a vă rezerva abonamente şi bilete la evenimentul dorit. Aşadar, melomani din ţară şi din străinătate, pregătiţi-vă de „George Enescu”.

Citeste si:  Nu stii cum sa-l cuceresti? Te ajuta zodiile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.