„HANGITA”

Trupa de teatru A$ a Colegiului National Gheorghe Lazar va  invita duminica, 21 septembrie , de la ora 19 00, la Cafe Deko (Bd. Nicolae Balcescu nr.2 , etaj 2, TNB,Intrare Laptarie ) la premiera spectacolului  HANGITA .

Spectacolul este o comedie italiana scrisa de Carlo Goldoni. Povestea piesei este una simpla: desi este curtata de contele D’ Albafiorita si de marchizul di Forlipopoli, atentia hangitei, Mirandolina este atrasa de cavalerul di Ripafratta. Dar cum siguranta, dragostea si viclenia femeilor nu s-a schimbat in ultimele doua secole, drept urmare pare aproape imposibil sa nu apreciem aceasta piesa atemporala, privind-o pur si simplu ca pe o comedie de situatie si de caracter.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 29 octombrie

Distributia este alcatuita din ROXANA ANGHEL (in rolul titular) , OVIDIU DRAGOMIRESCU, COSTIN MELNIC, ANDREI GHEORGHE, ALIN POPESCU.

Regia este semnata de ANDREI GHEORGHE, iar costumele realizate de DOINA APREOTESEI

Durata spectacolului : 50 de minute.

Pretul biletelor este de 10 lei si se pot procura in  ziua spectacolului, pe baza unei rezervari facute. Rezervarile se pot face la numarul de telefon : 021.312.97.38
 
Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul trupei : www.trupaas.ro

Citeste si:  Patinoar in Parcul Kiseleff

Va asteptam in numar cat mai mare sa veniti la Cafe DEKO si sa petreceti o seara de neuitat, alaturi de actorii TRUPEI DE TEATRU A$ !


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.