„Nu sunt lesbiana!”

Alicia Keys s-a hotarat sa raspunda zvonurilor in legatura cu orientarea ei sexuala. Vedeta a negat ferm faptul ca ar fi lesbiana si s-a declarat socata de amploarea pe care a luat-o povestea. Recunoaste ca este o femeie puternica, agresiva si cu opinii pe care nu-i este teama sa si le exprime. Opinii care pe unii ii fac sa nu se simta tocmai confortabil.

Citeste si:  Secretele succesului

De-asemenea, cantareata a mai spus, in acelasi interviu, ca ii lipseste foarte mult vechiul cartier in care a copilarit, cu toate ca nu este cel mai sigur loc din lume, fiind plin de delincventi si proxeneti. Chiar a marturisit ca „imi lipseste mirosul cald, de la metrou, de urina si bere”.

De laudat este implicarea ei in miscarea de strangere de fonduri pentru teste si tratament HIV si SIDA in tarile sarace din Africa. Intr-o declaratie din publicatia „Seventeen” a afirmat ca, vizitand situl keepachildalive.org, puteti salva vieti. „Nu vreti sa imbatraniti si sa va intrebati cum de au murit atatia oameni atunci cand s-ar fi putut impiedica acest lucru, nu-i asa?”

Citeste si:  Care sunt intentiile tale?

Tine-o tot asa, Alicia!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.