„Radulescologii…”

Please select a featured image for your post

De cand cu divortul nu foarte mediatizat si cu o relatie post-divort destul de cu bun simt, multa lume tanjeste dupa noi murdarii despre Mihaela Radulescu. Ce-i drept iubirea ei cu Dani Otil, a dat mult de treaba “gurii lumii” mondene din Romania, insa se pare ca treburile merg din rau in mai rau. Iata asadar ca in sfarsit Mihaela reactioneaza. Satula probabil de a auzi, citi, sau a urmari tot felul de materiale pe aceasta tema, vedeta tv a incercat in sfarsit sa puna capat asaltului de critici din ultima perioada.
Citeste si:  4 elemente-cheie pe care clientul TREBUIE sa le auda in vanzari !
Desigur, a ameninta cu un proces nu e tocmai un lucru pe care il faci cand nu ai ce face altceva, si cel mai probabil, ca si in acest caz, ca si in multe altele, rabdarea a ajuns la un capat. Ce s-a intamplat de fapt? Conflictul a izbucnit in urma unor afirmatii categorisite ca fiind, pe buna dreptate, deplasate, ale Monicai Tatoiu, intr-o emisiune televizata. Mai precis, aceasta din urma a sustinut opinia ca Mihaela Radulescu ar fi comis o greseala divortand, ba mai mult, ca si-ar fi lasat copilul pentru Dani.
Citeste si:  Robbie, au venit extraterestrii?
Desigur, afirmatia e pe cat de grava, pe atat de lipsita de bun simt, drept pentru care Mihaela Radulescu a decis sa incepa razboiul impotriva individei cu pricina, dar si a “radulescologilor” in general, adica acei indivizi care par a sti totul, fara ca macar sa o fi cunoscut prea bine sau chiar deloc. Una peste alta insa, parerile sunt impartite si gura lumii sloboda, ca intotdeauna. Unii zic ca ar fi o noua manevra de presa, ca Mihaelei nu prea i-ar mai placea prin tribunale si doar amenintand vrea sa scape de dureri de cap, in vreme ce altii cred, si poate chiar spera, ca tot acest circ se va opri in curand.

Citeste si:  Podoabe nepretuite - Dana Coteanu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.