”Regeneram Planeta”, promisiunea grupului mondial Veolia, asumata si in Romania

Pe 23 septembrie 2015, cu ocazia conferintei de presa organizata la Statia de Epurare a Apelor Uzate Glina, Veolia Romania, parte integranta a liderului mondial pe piata serviciilor publice – Veolia, a anuntat lansarea oficiala a campaniei Regeneram Planeta.

In prezent, sapte miliarde de oameni locuiesc Planeta, populatia gasindu-se intr-o continua crestere. Lumea se dezvolta si are nevoie de noi resurse. Acest lucru inseamna ca trebuie sa fim mai inventivi, mai responsabili si mai eficienti. Astazi, recuperam apa si deseurile si economisim energia. Ceea ce unii arunca poate deveni resursa pentru noi toti. Pentru Veolia, o atentie sporita si un respect mai mare fata de Planeta si de oamenii sai inseamna modul in care actioneaza, in care isi implementeaza diversitatea de meserii si modul in care isi pune amprenta pentru a Regenera Planeta.

”In conditiile in care lumea se dezvolta continuu si are nevoie de noi resurse, in conditiile in care urmarile activitatilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile in “calitatea” mediului inconjurator, NOI trebuie sa devenim tot ?mai inventivi, mai responsabili, mai eficienti”. Activitatile grupului Veolia fac parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Indeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a Regenera Planeta a devenit astfel scopul actiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea si completarea acestora.” Lavinia SANIUTA – Director de Tara Veolia Romania.

Citeste si:  Rock la Mures 2008

Veolia evolueaza continuu pentru a raspunde mai bine provocarilor legate de mediul inconjurator, de cresterea populatiei si de accesul la resurse. Evolutia a adus Grupului o noua personalitate si a transformat Veolia intr-un nou brand cu o noua organizare: O Singura Veolia, oriunde in lume, grupand la nivelul fiecarei tari cele trei domenii de activitate – apa, energia si deseurile.

Campania Veolia, pe care o lansam astazi, reflecta unitatea in actiune a tuturor filialelor din Romania ale grupului Veolia: Apa Nova Bucuresti, Apa Nova Ploiesti, Veolia Energie Prahova, Veolia Energie Iasi, Veolia Apa Servicii si Veolia Energie Romania care opereaza si in Otopeni.

In data de 08 septembrie 2015, ca semn de solidaritate, de echipa si de intelegere a noii strategii de a actiona si de a comunica cu un singur glas Veolia, angajatii din Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Otopeni au organizat un flashmob, la care au participat 200 de persoane, devenind astfel primii ambasadori ai acestei campanii.

Citeste si:  Fa o schimbare: o tunsoare sau mai bine un job nou

Melodia ”Anii”, compusa si cantata de Directia 5, reflecta prin versuri emotionante, atat trecutul si prezentul, cat si viitorul grupului Veolia, aratand totodata grija cu care angajatii sai isi desfasoara activitatea pentru ca oamenii sa se bucure de viata. Astfel, Veolia a capatat noi ambasadori prin cei sase membri ai formatiei (Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu si Toni Seicarescu, carora li s-a alaturat Alina – Printesa rock’n’roll).

”Suntem bucurosi ca facem parte din acest proiect alaturi de Veolia. Actiunea este generoasa si fiecare om de pe Planeta are ceva de facut, ceva care sa permita continuarea vietii aici, pe Terra. Veolia afirma: Regeneram Planeta, iar noi subliniem: Impreuna Regeneram Planeta– Marian Ionescu – Liderul Formatiei Directia 5.
In calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Directia 5 va concerta pentru publicul larg in cele 3 mari orase unde Veolia furnizeaza servicii de apa sau de incalzire urbana. In data de 27 septembrie la Iasi, in data de 03 octombrie la Ploiesti si in data de 10 octombrie 2015 la Bucuresti. Organizatorii au pregatit multe surprize pentru participanti.

Citeste si:  O, tara sfanta, plina de turisti!

Persoanele care nu vor putea fi prezente la concertele sustinute, le vor putea viziona live pe pagina de Facebook Directia 5 (https://www.facebook.com/directia5official). Astfel, peste 50.000 de oameni vor avea posibilitatea sa le urmareasca in timp real.

Veolia Romania poate fi gasita in mediul on-line, cu ajutorul site-ului sau de prezentare veolia.rowww.veolia.ro, dar si cu ajutorul platformelor sociale Facebook (www.facebook.com/VeoliaRomania) si Twitter (https://twitter.com/Veolia_RO).

In cadrul campaniei, a fost lansat si ziarul ”Regeneram Planeta”, distribuit gratuit in cele 3 mari orase (Bucuresti, Iasi si Ploiesti), cu un tiraj de 20.000 exemplare.

Veolia invita pe fiecare dintre noi sa se alature dorintei ca, impreuna, prin gesturile noastre cotidiene de zi cu zi, sa Regeneram Planeta!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.