„The Clone Wars”, „Sex and the City” si ultimul „Rambo”, printre cele mai proaste filme din 2008

„Meet the Spartans”, „Star Wars: The Clone Wars”, „Sex and the City” ÅŸi ultima peliculă din seria „Rambo” se numără printre cele mai proaste filme ale anului 2008, potrivit criticilor citaÅ£i de presa britanică.

Cu un buget estimat la 30 de milioane de dolari, parodia succesului de casă „300” nu a fost nici pe placul publicului. „Meet the Spartans” nu a reuÅŸit să realizeze nici măcar un sfert din încasările poveÅŸtii despre Termopile ecranizată în 2006.

Ultima producÅ£ie „Star Wars” a cunoscutului George Lucas este dezamăgitoare, fiind văzută ca o simplă relatare a luptei dintre două armate de roboÅ£i, care încearcă ore în ÅŸir să se distrugă una pe alta, în vreme ce despre „Sex and the City” criticii spun că nu are comicul ÅŸi efervescenÅ£a serialului de televiziune care a inspirat acest lungmetraj.

Citeste si:  12 moduri de a critica eficient

După ce, în 1982, Sylvester Stallone atrăgea în sălile de cinema un număr impresionant de spectatori ÅŸi încasări de peste 45 milioane de dolari doar în SUA, cu un buget de doar 14 milioane de dolari, pelicula de anul acesta din seria „Rambo” a reuÅŸit cu greu să treaca peste pragul de 40 de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii, prea puÅ£in în raport cu bugetul producÅ£iei, estimat la 50 de milioane de dolari.

Citeste si:  Fostul solist al trupei Uriah Heep, John Lawton, va canta in premiera in Romania, pe 24 ianuarie

Alte filme care mai apar în topul dezamăgirilor pe 2008 sunt „The X-Files: I Want to Believe”, al doilea lungmetraj inspirat de serialul TV creat de Chris Carter, „The Incredible Hulk”, în care Ed Norton se îndepărtează de consistenÅ£a rolurilor care l-au făcut celebru, dar ÅŸi „10.000 BC”, care se dorea cel puÅ£in egalul lui „Apocalipto”, însă a fost o dezamăgire faţă de producÅ£ia regizată de Mel Gibson.

Citeste si:  Stapanirea tracului si valorificarea emotiilor in Public Speaking

Pe ultimul loc în clasament ÅŸi, implicit, cel mai prost film din 2008 este considerat „The Hottie & The Nottie”, cu Paris Hilton, care a primit recenzii dintre cele mai nefavorabile ÅŸi pe site-ul International Movie Data Base – cel mai complet dicÅ£ionar de filme disponibil online.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.