„The Heart is a Drum Machine” – un nou documentar despre influenÅ£a muzicii rock asupra oamenilor

Chitaristul trupei Red Hot Chili Peppers, John Fusciante, solistul formaÅ£iei Tool, Maynard James Keenan, ÅŸi liderul trupei Jimmy Eat World, Jim Adkins, sunt trei dintre muzicienii care vor apărea în noul documentar „The Heart is a Drum Machine”, pe tema influenÅ£ei muzicii rock asupra umanităţii.

„The Heart is a Drum Machine” explorează „rolul muzicii în conturarea istoriei umane, acea legătură profundă pe care oamenii au avut-o cu muzica în ultima vreme ÅŸi, mai ales, schimbările pe care le-a produs în sufletul acestora”, se precizează pe site-ul oficial al filmului.

Citeste si:  Sacrificiile "imparatului"

Documentarul este regizat de Christopher Pomerenke ÅŸi conÅ£ine, între altele, interviuri cu toboÅŸarul trupei Velvet Revolver, Matt Sorum, cu chitaristul Limp Bizkit, Wes Borland, dar ÅŸi cu actorii-muzicieni Elijah Wood, celebru pentru rolul din „Stăpânul inelelor”, ÅŸi Juliette Lewis, partenera lui Woody Harrelson în „NăscuÅ£i asasini”.

„The Heart is a Drum Machine” va apărea în 2009 ÅŸi a fost produs de aceeaÅŸi echipă care a creat ÅŸi filmul „Moog”, un succes al anului 2006..

Citeste si:  Periferice cu personalitate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.