„Trage!… Bucurestiul in poze” editia I

Trage cu ochiul la ce au tras altii in poze – metropotam.ro te invita la o expozitie de grup (mare!) cu fotografii din Bucuresti.

Incepand cu 3 martie, Clubul Taranului va gazdui expozitia colectiva de fotografii “Trage Bucurestiul in poze” editia I, ce isi propune sa surprinda pulsul orasului in care traim. Fotografiile ce urmeaza sa fie expuse, peste 40 la numar, sunt fotografiile desemnate castigatoare in cadrul competitiei lunare cu acelasi nume, organizata pe metropotam.ro. In plus, vor fi expuse si fotografiile cu cele mai multe voturi din partea publicului si care s-au bucurat de popularitate.

Citeste si:  Targul de Florii la Muzeul National al Taranului Roman

Desi competitia nu este una profesionista, pasiunea participantilor pentru fotografie si estetica a urbanului, aduce expozitia mult mai aproape de privitor si ii prezinta Bucurestiul asa cum s-a obisnuit sa il priveasca dar in acelasi timp comunica povesti foarte diferite, vii, interesante.
Printre temele concursurilor foto de anul trecut, de pe metropotam.ro, care vor fi ilustrate in expozitie, au fost: “Iarna pe ulita”, “Bucurestiul de sub 1 metru”, “Oglindiri”, “(post) Industrial”, “Vecini”, “Acoperisuri”, “Balcoane”, “Spiritul rrom”.

Citeste si:  Ajungi in patul lui din prima seara? Fetele bune si nebune ale zodiacului

F64 Studio, principalul sponsor al acestei expozitii, si-a luat 2 parteneri pe masura, Square Media si Epson, care au realizat printurile fotografiilor acestei expozitii. F64 se bucura de notorietate in lumea fotografica pentru suportul acordat celor care le imparatsesc pasiunea pentru fotografie.

Metropotam este o publicatie on-line actualizata zilnic cu noi articole despre concerte, petreceri, evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti alaturi de recomandari si cronici.
Metropotam.ro face parte din platforma de site-uri si aplicatii Metropotam Group ce este destinata tinerilor outgoing, trend-setteri, cu o viata sociala activa. Din platforma MetropoGroup fac parte invita,ro, coolio.ro, 100eyes.ro, roblogfest, aplicatia pentru mobil urbee si metropotam.ro, utilizatorii avand acces la aceste facilitati printr-un cont unic de utilizator pentru intreaga platforma.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 3 - 6 decembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.