adidas women 2008: Play Yoga

adidas celebrează sportul feminin prin introducerea colecţiei primăvară/vară 2008. Noua colecţie subliniază conceptul adilibria, linia Fuse, inspirată de dans, şi linia de gimnastică Clima 365 prin echipament, încălţăminte şi accesorii. Colecţiile oglindesc combinaţia distinctivă de stil şi funcţionalitate, cu adidas TECHFIT™. Produsele folosesc tehnologii de vârf precum ClimaCool® şi sunt sprijite de o campanie de comunicare centrată în jurul conceptului de yoga.

În sezonul primăvară/vară 08 adidas duce conceptul de yoga dincolo de rădăcinile sale spirituale şi arată acest lucru într-o campanie globală numită “Play Yoga”. Yoga este un sport care ajută atleţii de orice fel să devină mai buni în sportul lor sau orice alt sport. Imaginea acestei campanii va fi reprezentată de profesionista yoga Rainbeau Mars. Ea realizează o călătorie yoga alături de atlete cunoscute precum Laila Ali, Stefanie Graf, Britta Steffen (deţinătoarea recordului mondial la 100m liber) sau Iridia Salazar (Tae-Kwan-Do) pe un DVD disponibil în magazine selectate adidas sports performance.

Citeste si:  Alice reviziteaza Tara Minunilor

adilibria portretizează o colecţie remarcabilă cu produse funcţionale şi stylish. Materiale uşoare şi fine, alături de modele “up to the minute” în culori puternice, exprimă inspiraţia yoga pentru îmbrăcăminte. De exemplu Yoga Knit CAPRI şi Yoga Tank. Piesele vedetă pentru încălţăminte sunt pantofii Hatha Ballerina, cu un stil inspirat de yoga, frumos construit şi perfect funcţional. Modelul LS MOVE oferă o construcţie superioară fără cusături şi o talpă cu un design special pentru confort optim şi performanţă.

Clima 365 este un concept cheie pentru primăvară/vară 2008 oferind produse înalt performante de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Este folosită tehnologia de vârf ClimaCool® care asigură un sistem de management al aerisirii şi al umezelii atât la îmbrăcăminte cât şi la încălţăminte. In plus, designuri stylish, incluzând elementele cu 3 linii, fac linia Clima 365 cea mai bună alegere pentru orele de gimnastică. Vedetele colecţiei sunt pantalonul Gym Pick, tricoul Image şi Clima LS Motion, un pantof special realizat pentru exerciţiile cardio.

Citeste si:  Prea multa spiritualitate strica!

FUSE este un alt concept subliniat în linia de antrenament pentru femei. Fuse este o colecţie inspirată de dans, dedicată femeii tinere, dinamice, urbane. Colecţia beneficiază de un concept holistic de îmbrăcăminte, accesorii şi încălţăminte. Luându-şi inspiraţia din dans, linia oferă modele feminine şi sexy, materiale strech de înaltă performanţă şi confort superior. Pantofii speciali pentru dans, precum Efani, sau produsele stylish, precum fuste sau tricouri, combină funţionalitatea, individualitatea şi stilul.

Citeste si:  4 pasi in organizarea nuntii

In colecţia primavară/vară 2008, tehnologiile joacă un rol cheie în linia de antrenament pentru femei. Prin TECHFIT™ adidas continuă să dezvolte conceptul de produs performant, care îmbunătăţeşte puterea, postura şi echilibrul nu numai în sporturi de înaltă performanţă, ci şi în activităţi ale minţii şi corpului. Materialele de comprimare şi benzile de putere TPU ca şi tăieturile fără tiv promit funcţionalitate şi confort fără a compromite stilul feminin.

Noua colecţie adidas women primăvară/vară 08 a fost lansată global în ianuarie 2008 şi va fi disponibilă în mai multe magazine din întreaga lume, inclusiv magazine adidas Sport Performance. Preţurile variază între 35 euro (îmbrăcăminte) şi 120 euro (încălţăminte) pentru adilibria şi de la 25 euro (îmbrăcăminte) la 90 euro (încălţăminte) pentru Fuse şi Clima 365.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.