Afla ce iti rezerva destinul, dupa liniile aflate in palma ta

Linia Soarelui

Linia Soarelui este cunoscuta si ca linia inteligentei sau linia succesului. Ea este paralela cu linia destinului. Linia Soarelui mareste succesul dat de o linie a destinului buna. Atunci cand ea este in concordanta cu munca si cariera date de celelalte linii, este un semn al faimei si distinctiei.

Daca linia Soarelui porneste din cea a vietii, ea arata o viata devotata lucrurilor frumoase, artei.

 • Daca linia Soarelui porneste din cea a destinului, ea mareste succesul promis de aceasta din urma.
 • Cand linia porneste de la muntele Lunii (partea din interior, jos, a palmei), ea arata succese si distinctii care depind mult de ajutorul celorlalti. Invata sa te bazezi mai mult pe fortele propriii si mai putin pe ceilalti.
 • O linie a Soarelui care porneste din campia lui Marte (adancitura palmei), promite un succes care va fi obtinut dupa depasirea unor obstacole. Dar parca succesul este mai valoros cand lupti pentru a-l obtine, nu?
 • Daca linia Soarelui porneste din cea a capului, inseamna ca succesul tau nu depinde de altii ci numai de talentul propriu, insa acest succes nu va veni decat in a doua parte a vietii.
 • Daca linia Soarelui porneste din cea a inimii, ai un simt artistic foarte dezvoltat. Nu ezita sa ti-l cultivi.
 • Daca linia Soarelui si a capului sunt paralele, iar linia capului este dreapta, acesta este unul din cele mai puternice semne ale bogatiei.
Citeste si:  Nominalizarile celei de-a 10-a editii a Premiilor Gopo

Linia Capului

Linia capului incepe pe muchia palmei, sub degetul aratator si traverseaza palma pana spre cealalta muchie. De multe ori, linia capului si cea a vietii sunt unite la capat. Linia capului vorbeste despre mintea unei personae si felul in care ea functioneaza, inclusiv modul de a invata, setea de cunoastere.

 • Daca linia capului porneste de sub degetul aratator inseamna ca esti foarte inteligenta, foarte ambitioasa si vei deveni o persoana foarte puternica si influenta.
  Daca linia capului porneste din cea a vietii, inseamna ca esti foarte calculata, dar si sensibila. Arata-ti mai des partea sensibila si vei deveni mai placuta pentru ceilalti. Nimanui nu-i plac persoanele care isi calculeaza fiecare pas.
 • O linie a capului dreapta si bine definite denota spirit practic.
 • O linie a capului curbata denota romantism, idealism si un spirit boem. Daca linia este curba, iar la capat se bifurca pe muntele Lunii, ea denota un real talent literar.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.