Asigurare afacere

Antreprenorii petrec foarte mult timp si bani lansand afacerea lor, asa ca ar trebui sa si-o pastreze cat mai bine cu putinta. Politele de asigurare a afacerii acopera multe probleme la care multi dintre noi nu se gandesc si cred ca nu se vor intalni niciodata cu ele. Fara o asigurare a afacerii, intamplarile nefericite precum furtul sau dezastrele naturale pot distruge cu usurinta un vis.
Asigurarile afacerii sunt disponibile pentru aproape orice dezastru. Politle generale de asigurare protejeaza impotriva neglijentei, totusi poti sa obtii o acoperire mare. Exista foarte multe tipuri de asigurari de afacere. Poti sa adaugi de asemenea cateva clauze in plus in respectiva polita.
Tipul de asigurare a afacerii depinde de un numar de factori – incluzand tipurile de afaceri, locatie si veniturile asteptate. Revizuieste-ti categoriile si cantareste-le bine.
Unul dintre cele mai bune moduri pentru a face o asigurare de afacere este sa cauti asociatii sau grupuri care relationeaza cu industria ta.

Citeste si:  Vonda Shepard a incalzit Sala Palatului, miercuri-seara, in fata a peste 3.000 de fani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.