Auto-motivarea

Dezvoltarea personala, maximizarea potentialului, stabilirea telurilor, motivarea pentru mai bine – acestea sunt doar cateva dintre lucrurile inter-relationate la care ai nevoie sa lucrezi individual. Iata, ne-am gandit sa punem in evidenta cateva lucruri care te pot ajuta sa dezvolti motivarea in viata.
Importanta gasiri a ceea ce te motiveaza
In primul rand, haideti sa aflam care este importanta motivatiei mai exact. Motivatia este forta care te conduce si care iti permite sa iti atingi telurile si sa mergi dupa ceea ce iti doresti in viata. Daca vrei sa iti schimbi personalitatea in mai bine, sa obtii o promovare la locul de munca, sa incepi un nou obicei, sa fii o persoana mai buna care este parte din comunitate, sa devii un parinte mai bun pentru copilul tau – toate aceste lucruri ar trebui sa fie atinse mai usor daca esti motivata.
Pe masura ce ai o motivatie puternica poti atinge aproape orice iti doresti de la viata. Totusi, adu-ti aminte sa nu cazi in capcana aceea de a cauta scurtaturi pentru a-ti atinge telurile. Este in regula daca trebuie sa parcurgi un drum lung si anevoios pentru a-ti atinge telul. Ar fi chiar o victorie mai dulce aatunci cand ai ajunge sa iti atingi telul in final, stiind ca ai trebuit sa muncesti atat de mult si sa treci prin atatea greutati.
Dezvoltarea motivatiei in viata
Deci, daca tot am vorbit despre aceasta motivatie, cum anume putem sa o atingem, sa o obtinem? Iata cateva dintre putinele lucruri pe care ar trebui sa le tii minte:
1. Concentreaza-te numai asupra unui singur tel
2. Scapa de toate distractiile si lucrurile care te pot distrage din a-ti atinge telul.
3. Blocheaza complet influentele negative.
Lucreaza in mod constant la a te motiva.
Un tel stabilit nu conteaza atat de mult, daca nu te gandesti in mod constant la el.
Un mod minunat de a te motiva este sa pui un citat motivational in spatele biroului

Citeste si:  Cesaria Evora va canta din nou la Bucuresti, pe 1 octombrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.