Calitatile unui bun arhitect

Pentru a fi arhitect, trebuie sa fii optimista … Trebuie sa fii realista, dar dar trebuie sa fii optimista.
Un arhitect ar trebui sa fie organizat si creativ.
Un arhitect trebuie sa fie o persoana care este capabila sa transforme niste idei putine in niste idei marete. El este un bun inovator.
In zilele noastre, pentru a fi un bun arhitect trebuie sa fie un fotograf cu adevarat bun.
Un arhitect ar trebui sa lucreze cu sufletul, sa fie concentrat, creativ, flexibil, si capabil sa satisfaca 90% din proiectele sale si sa faca loc inovatiilor viitoare.
Un bun arhitect trebuie sa fie un bun vizionar, un artist cu cunostinte tehnice ridicate, care sa inteleaga modul in care functioneaza structurile si mai ales de ce functioneaza asa. Un bun arhitect va sculpta forme indiferent de spatiul disponibil. Acest arhitect va fi constient de toti factorii precum locatie geografica, cultura, economie, politica, mediu inconjurator, vreme, lumina, textura, sunet, miros si vedere.
Un bun arhitect este o persoana care nu doar gandeste si creaza, ci o persoana care produce solutii de design functionale care sunt viabile cu mediul creat.
Un bun arhitect este cineva care este optimist in tot ceea ce face.
Un arhitect real are abilitatea de a produce desene functionale care sunt de fapt construibile, cu consideratie pentru mecanismul cladirii, sistemele de electricitate, etc.
Arhitectii sunt buni atunci cand se ocupa de toate detaliile fara sa le scape nici un amanunt.
Un arhitect este o persoana care ar trebui sa fie in stare sa se ocupe de mai multe sarcini in acelasi timp. De asemenea, aceeasi persoana ar trebui sa aiba cunostinte solide de geografie, istorie, sociologie si psihologie. De asemenea, ar trebui sa aiba capacitatea de a invata despre noile materiale de constructii disponibile pe piata.
Arhitectii ar trebui sa constientizeze faptul ca sunt creatori. Ei sunt responsabili pentru sentimentele, emotiile, si vietile celor care vor locui in respectiva cladire pe care ei o creaza. Munca si ideile lor ar trebui sa atinga nivelul acela in care cladirea transmite pace si bucurie locuitorilor.

Citeste si:  Ajutor, sunt colega de serviciu cu iubitul meu!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.