Cancerul, nu alege… Cofondatorul Microsoft, s-a stins din viata la 65 de ani

Cancerul, nu alege! Nu face distinctie intre copii sau batrani, sau intre saraci sau bogati. Suntem egali in fata acestei boli necrutatoare, care face victime din ce, in ce mai multe in fiecare an.

De data aceasta, vorbim de Paul Allen, care a fost  cofondatorul Microsoft  impreuna cu Bill Gates în 1975. Acesta  a murit luni la varsta de 65 de ani din cauza complicatiilor cauzate de cancer, a anuntat familia sa intr-o declaratie.

Citeste si:  Dance Weekend: workshop by Richmond J. Bachia

Allen s-a confruntat cu cancer de mai multe ori pe parcursul vietii sale, prima data in 1982, ceea ce l-a determinat sa renunte la rolul pe care il avea in compania Microsoft, dar acesta a pastrat actiuni in companie.  Potrivit revistei  Forbes, a fost cea mai bogata persoana din lume cu o avere de 20,3 miliarde de dolari.

Citeste si:  Duffy facuta sa planga de Rotten

Sora lui Allen, Jody, a anuntat moartea fratelui sau printr-o declaratie luni.

„Fratele meu a fost o persoana remarcabila la toate nivelurile. In timp ce voi il cunosteati pe Paul Allen ca un tehnician si filantrop, pentru noi era  fratele si unchiul foarte iubit si un prieten exceptional „, a declarat ea.

„Familia si prietenii lui Paul au fost binecuvantati sa experimenteze inteligenta, caldura, generozitatea si profunda lui grija.  Cu toate solicitarile din programul sau, a avut intotdeauna timp pentru familie si prieteni. In acest moment de pierdere si durere pentru noi -si pentru  multi altii – suntem profund recunoscatori pentru daruirea si grija pe care le-a aratat in fiecare zi „.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.